Antena Meniu Search
x

Video Jaf de milioane într-un magazin de lux din Paris. Hoții au mai lovit acolo în urmă cu doi ani

Jaf ca-n filme într-un magazin de lux din centrul Parisului, ziua în amiaza mare! Trei bărbaţi înarmaţi au furat la minut bijuterii de milioane. Totul s-a petrecut sub ochii trecătorilor, unii au filmat incidentul, iar alţii chiar au aplaudat "reuşita". Culmea, acelaşi magazin a mai fost prădat în urmă cu nici doi ani. 

de Redactia Observator

la 30.04.2023, 21:31

Vezi și

Scenele desprinse din filmele de acţiune s-au derulat sub ochii loclanicilor şi turiştilor aflaţi în Place Vendome. Trei bărbaţi îmbrăcaţi în negru, înarmaţi cu puşti au venit în viteză pe motocilete şi au atacat magazinul de lux de lângă ministerul Justiţiei. Doi au intrat înăuntru, unde l-au lovit pe paznic şi au încărcat prada de lux: coliere, inele, ceasuri.  Lovitura a durat câteva zeci de secunde

Julien Barthes, martor: "Totul s-a întâmplat foarte repede şi, în mod ciudat, fără mare agitaţie. I-am văzut când au parcat, au intrat fără să îi oprească cineva şi au ieşit după un minut, poate mai puţin." 

Un jaf de milioane de euro

În tot acest timp, cel de al treilea individ a rămas în afara magazinului şi cu arma în mână i-a dirijat pe pietoni pe trotuarul celălalt. Trecătorii cu sânge rece au scos telefoanele mobile şi au filmat totul. 

Pe acelaşi subiect

Julien Barthes, martor: "Când au ieşit, erau trecători lângă ei şi nu îşi dădeau seama de situaţie. Trebuie să fii faţă în faţă cu ei ca să vezi armele. Una dintre motociclete nu pornea, dar au fost calmi, s-au dat jos liniştiţi. Nu au plecat în fugă."

Martor: "Un jaf în direct, pe viaţa mea!"   

Paguba e estimată la câteva milioane de euro. În septembrie 2021, acelaşi magazin a fost jefuit de patru bărbaţi, care au plecat cu marfă de zece milioane de euro. Ei au fost până la urmă prinşi de poliţie.    

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Jaf de milioane într-un magazin de lux din Paris. Hoții au mai lovit acolo în urmă cu doi ani