Antena Meniu Search
x

Jamie Foxx, acuzat de agresiune sexuală şi violenţă într-o plângere depusă la New York. Actorul ar fi fost beat

Actorul Jamie Foxx se confruntă cu acuzaţii de agresiune sexuală şi violenţă într-o plângere depusă luni la Curtea Supremă a statului New York în baza unei legi temporare ce expiră vineri, relatează CNN.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 23.11.2023, 07:26

Jamie Foxx, acuzat de agresiune sexuală şi violenţă
Jamie Foxx, acuzat de agresiune sexuală şi violenţă - Profimedia

Presupusul incident a avut loc în 2015 la Catch NYC, un restaurant popular din New York, potrivit plângerii obţinute de CNN. Reclamanta, a cărei identitate rămâne anonimă, figurând ca Jane Doe, susţine că Foxx "a folosit intenţionat şi fără consimţământ forţa pentru a o atinge în mod ofensator", inclusiv pipăindu-i sânii şi organele genitale.

Jamie Foxx, acuzat de agresiune sexuală şi violenţă

Plângerea susţine că Jamie Foxx părea "beat" în momentul incidentului. Ca urmare, în plângere se afirmă că femeia a suferit şi continuă să sufere "traume fizice şi emoţionale, anxietate, stres, jenă şi prejudicii economice" şi solicită ca despăgubire o sumă nespecificată.

De asemenea, reclamanta dă în judecată compania mamă a restaurantului, Catch Hospitality Group, şi diverse entităţi comerciale conexe, în calitate de inculpaţi, pentru angajare, formare şi supraveghere neglijentă, relatează news.ro.

Pe acelaşi subiect

Procesul a fost intentat în temeiul Legii privind supravieţuitorii adulţi din New York, care a intrat în vigoare la sfârşitul lunii noiembrie 2022 şi care permite victimelor adulte ale abuzurilor sexuale să îi dea în judecată pe cei care le-au abuzat în New York chiar dacă termenul de prescripţie a faptelor a expirat. Legea a acordat victimelor adulte ale agresiunilor sexuale un termen de un an pentru a intenta procese împotriva agresorilor lor şi urmează să expire vineri.

Actorul Jamie Foxx, probleme medicale

Jamie Foxx a avut probleme medicale la începutul acestui an, fiind spitalizat în Atlanta pentru o afecţiune medicală nedezvăluită. Câştigătorul premiului Oscar a vorbit pentru prima dată despre recuperarea sa în luna iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi se par deplasate unele declaraţii ale Înaltpreasfinţitului Teodosie?

Observator » Stiri externe » Jamie Foxx, acuzat de agresiune sexuală şi violenţă într-o plângere depusă la New York. Actorul ar fi fost beat