Antena Meniu Search
x

Japonezii au revoluţionat somnul! Cum să dormi în metrou şi la birou fără să fii prins

Japonezii sunt extrem de inventivi când vine vorba de fentat munca! Au inventat dispozitive de dormit în metrou, la serviciu, dar şi perne pentru burlaci

Dacă vă treziţi prea devreme şi vi se închid ochii de somn, puteţi dormi liniştiţi în metrou. Japonezii au inventat un dispozitiv perfect pentru odihnă în metrou fără ca restul călătorilor să fie deranjaţi!

Ajungeţi la muncă şi nu aţi dormit suficient în metrou? Nu-i nimic. Există stick-uri care, aplicate pe ochi, vor induce în eroare orice şef din lume! Veţi arăta ca un psihopat probabil, dar măcar veţi fi unul treaz.

Se pare că unii dintre şefi s-au prins de trucurile acestea şi au contraatacat. Şi-au obligat angajaţii să poarte pe mâini un fel de mănuşi cu cuie. Astfel, cei care sunt plictisiţi sau adorm cu capul în palme se vor alege cu nişte zgârieturi zdravene. 

La finalul zilei, un somn odihnitor ne pregăteşte pentru a doua zi. Dar persoanele fără succes în dragoste adorm mai greu. Aşa că s-au inventat şi pernele care umplu golurile din inimile burlacilor. 

Pentru bărbaţi, perne în formă de picioare de femeie, iar pentru doamne, un piept şi un braţ puternic de bărbat! 

foto: likes.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Japonezii au revoluţionat somnul! Cum să dormi în metrou şi la birou fără să fii prins