Antena Meniu Search
x

Jeremy Clarkson, dezvăluiri despre lupta cu noul coronavirus: "A fost înfricoşător"

Jeremy Clarkson, vedeta Top Gear, s-a infectat cu noul coronavirus, înainte de sărbători, şi a oferit detalii despre lupta dusă pentru a scăpa de teribilul virus.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 03.01.2021, 16:17

Jeremy Clarkson are 60 de ani
Jeremy Clarkson s-a infectat cu noul coronavirus înainte de Crăciun - Hepta
  • Jeremy Clarkson are 60 de ani.
  • Jeremy Clarkson s-a infectat cu noul coronavirus înainte de Crăciun.

Clarkson (60 de ani) a povestit că a început să se simtă rău cu patru zile înainte de Crăciun şi că a început să caute pe internet detalii despre simptomele pe care le avea.

Conform Daily Mail, în cele din urmă, Clarkson s-a testat de coronavirus, iar rezultatul testului a fost unul pozitiv.

Vedeta Top Gear s-a sfătuit cu medicul de familie, iar doctorul i-a recomandat să se izoleze la domiciliu, astfel că Jeremy Clarkson s-a izolat într-una dintre vilele în care trăieşte alături de iubita sa şi de copii.

Mai mult, doctorul i-a spus că, după o perioadă cuprinsă între cinci şi 14 zile, vedete are două variante: ori se simte mai bine şi îşi poate relua viaţa normală, ori se simte mai rău şi atunci s-ar impune transferul la spital.

Jeremy Clarkson a precizat că principalele simptome au fost că obişnuia să se trezească noaptea plin de transpiraţie şi că avea o tuse uscată în mod constant.

Clarkson, vizitat de copii de Crăciun pentru 40 de minute

Jeremy Clarkson a transmis următorul mesaj: "Nu o să mint. A fost o situaţie înfricoşătoare. Nu ştiam exact ce am voie să fac sau cu cine şi cum să mă văd. Cel mai mult m-a speriat ideea de a ajunge la spital. Sunt convins că la spital aş fi murit în secunda doi, de unul singur, într-un cort de plastic. Gândiţi-vă că am o vârstă înaintată, sunt gras şi am fumat o jumătate de milion de ţigări până acum. În plus, am trecut deja prin două pneumonii de-a lungul vieţii. M-am pus în pat, cu o carte şi o pungă cu gustări şi aşteptam să apară Doamna cu Coasa de după uşă. De fiecare dată când am fost bolnav, ştiam că timpul şi medicina modernă îmi vor veni, mai devreme sau mai târziu, în ajutor. Dar acum, cu acest Covid-19, trebuie să lupţi pe cont propriu, ştiind că medicina încă nu are o soluţie sigură, iar timpul s-ar putea să-ţi fie cel mai mare inamic".

Jeremy Clarkson a fost vizitat de o parte dintre copii în ziua de Crăciun, pentru 40 de minute, cât să bea câte un pahar de şampanie în curte, păstrând distanţa între ei. 

Vedeta Top Gear a precizat că deocamdată nu îşi dă seama dacă situaţia sa este mai bună, dar perspectivele sunt optimiste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Jeremy Clarkson, dezvăluiri despre lupta cu noul coronavirus: "A fost înfricoşător"