Antena Meniu Search
x

Video Joe Biden a căzut de pe bicicletă, în fața unui grup de oameni ce-l priveau curioși

Președintele american Joe Biden a căzut de pe bicicletă, în timp ce era la plimbare prin statul Delaware. Momentul a fost imortalizat de mai mulți martori și jurnaliști. Liderul de la Casa Albă, în vârstă de 79 de ani, s-a ridicat imediat și a ținut să precizeze că totul este în regulă. "Sunt bine, sunt bine", a zis, pe un ton de glumă, Joe Biden.

de Redactia Observator

la 18.06.2022, 18:37

Joe Biden a căzut de pe bicicletă
Joe Biden a căzut de pe bicicletă, în fața unui grup de oameni ce-l priveau curioși - Profimedia Images

Joe Biden plecase la plimbare cu bicicleta în jurul orei 8:30 dimineața, flancat de mai mulți agenți de securitate, la rândul lor pe biciclete. O oră mai târziu, Biden s-a îndepărtat de grupul în care se afla și soția lui, Jill, și a pedalat spre o mulțime de oameni ce priveau curioși plimbarea celui mai puternic om din lume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"La mulți ani de ziua tatălui", i-a urat o femeie, în timp ce ceilalți martori aplaudau. Însă aplauzele s-au oprit instant după ce președintele american a căzut de pe bicicletă, direct pe asfalt, chiar în fața lor. Din fericire, Joe Biden nu a fost rănit în incident.

Președintele a făcut apoi o fotografie cu o fată care i-a spus că într-o zi plănuiește să devină președinte. La final, liderul american s-a urcat din nou pe bicicletă. "În regulă, băieți, ne mai vedem", a zis Joe Biden, înainte de a pleca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Joe Biden a căzut de pe bicicletă, în fața unui grup de oameni ce-l priveau curioși