Meniu
Search
x

Video Președintele Joe Biden a confundat Siria cu Libia de 3 ori la rând: "Reconstrucția Siriei, a Libiei, a, știi tu, este, sunt aici"

Președintele american Joe Biden a încurcat Siria cu Libia de trei ori la rând, duminică, la summit-ul G7 ce are loc zilele acestea în Anglia. Casa Albă a confirmat ulterior că Biden s-a referit la țara din Orientul Mijlociu. Incidentul a avut loc cu trei zile înainte întrevederii cu Vladimir Putin.

De Daniel Murărescu la 14.06.2021, 17:41

Gafa liderului american a avut loc la o conferință de presă, în timp ce discuta posibilitățile de a coopera cu Rusia în dosarele importante ale momentului.

Transcrierea declarațiilor lui Joe Biden

"Așadar, sunt multe la care putem lucra împreună cu Rusia. De exemplu, în Libia, noi ar trebui să deschidem pasaje pentru a putea să mergem și să ajutăm cu mâncare, cu asistență economică, mă refer, asistență vitală pentru o populație care are probleme. Cred că o să încep să încerc mult, greu, și, apropo, sunt locuri unde, nu ar trebui să încep o negociere în public aici. Dar vreau să o spun așa: Rusia este implicată în activități care sunt, credem că sunt contrare cu normele internaționale, dar au mușcat de niște probleme și vor avea dificultăți să le mestece. Și, de exemplu, reconstrucția Siriei, a Libiei, a, știi tu, este, sunt aici. Dar atât timp cât sunt aici fără abilitatea de a aduce ceva ordine în, în regiune, și nu poți să o duci foarte bine dacă nu satisfaci nevoile de bază ale populației. Așa că sunt încrezător că vom găsi o soluție care, unde putem salva viețile oamenilor în, de exemplu în Libia, care, în concordanță cu interesele, poate pentru diferite motive, dar pentru același motiv, același rezultat"

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Președintele Joe Biden a confundat Siria cu Libia de 3 ori la rând: "Reconstrucția Siriei, a Libiei, a, știi tu, este, sunt aici"