Antena Meniu Search
x

Joe Biden, depistat iar cu COVID, la o săptămână de când scăpase de boală. Starea preşedintelui SUA

Liderul de la Casa Albă, Joe Biden, se confruntă iar cu virusul SARS-CoV-2, după ce marţi seară fusese testat negativ pentru coronavirus, iar miercuri îşi reluase activitatea. Deocamdată, simptomele COVID-19 nu au apărut, iar Biden a declarat că se simte bine şi nu este cazul să reia tratamentul. Totuşi, pentru siguranţa celor din jur, preşedintele SUA va rămâne în izolare.

de Redactia Observator

la 01.08.2022, 13:29

Joe Biden a fost testat din nou pozitiv pentru Covid-19, sâmbătă, la câteva zile după ce ieşise din izolare.
Joe Biden a fost testat pozitiv pentru COVID-19 - Profimedia

Joe Biden a făcut şi duminică un test pentru covid-19, tot cu rezultat pozitiv. „Preşedintele SUA se simte bine”, a precizat medicul Kevin O’Connor. Medicul preşedintelui american Joe Biden, Kevin O’Connor, a anunţat că liderul de la Casa Albă a făcut încă un test pentru coronavirus, duminică, de asemenea cu rezultat pozitiv.

 Joe Biden a fost testat pozitiv pentru COVID-19

“Preşedintele se simte în continuare bine. Am continuat monitorizarea zilnică. În această dimineaţă, nesurprinzător, testul său anatigen SARS-CoV-2 a rămas un rezultat pozitiv. Preşedintele va continua să respecte măsurile de izolare strictă”, a fost mesajul medicului, dat publicităţii de Casa Albă.

Joe Biden a fost testat din nou pozitiv pentru Covid-19, sâmbătă, la câteva zile după ce ieşise din izolare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Joe Biden, depistat iar cu COVID, la o săptămână de când scăpase de boală. Starea preşedintelui SUA