Antena Meniu Search
x

Joe Biden l-a numit "măcelar" pe Vladimir Putin. Preşedintele SUA a vizitat un grup de refugiaţi ucraineni din Polonia

Preşedintele american Joe Biden l-a numit "măcelar" pe omologul său rus, Vladimir Putin, după ce a vizitat o tabără de refugiaţi ucraineni din Polonia. Anterior, liderul SUA a spus despre preşedintele de la Kremlin că este un "criminal de război", remarcă ce a stârnit un val de reacţii la nivel internaţional.

de Redactia Observator

la 26.03.2022, 17:27

Joe Biden l-a numit "măcelar" pe Vladimir Putin
Joe Biden l-a numit "măcelar" pe Vladimir Putin - Profimedia

Preşedintele american Joe Biden l-a catalogat, sâmbătă, pe omologul său rus Vladimir Putin, drept un ”măcelar”, în cadrul unei întâlniri cu refugiaţi ucraineni din Varşovia, relatează AFP. Întrebat ”ce crede despre Vladimir Putn, ţinând cont de suferinţa acestor oameni”, Biden a răspuns cu o singură frază. ”Este un măcelar”, a declarat şeful statului american.

Întâlnirea a fost transmisă în direct de mai multe posturi de televiziune, de pe stadionul naţional din Varşovia, relatează news.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Joe Biden aplaudă unitatea NATO, în timpul vizitei în Polonia

Pe acelaşi subiect

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a afirmat, în timpul vizitei în Polonia, că stabilitatea Europei are "importanţă critică" pentru SUA, el arătând că aceasta este lecţia învăţată de SUA după cel de-al Doilea Război Mondial.

Articolul 5 al Tratatului NATO, o ”datorie sacră” a SUA

Joe Biden reafirmă sâmbătă, la Varşovia, că Articolul 5 al Tratatului NATO - care prevede că un atac vizând un stat membru este un atac împotriva tuturor statelor membre ale Alianţei Nord-Atlantice - constituie o ”datorie sacră” a Statelor Unite, relatează AFP.

Joe Biden a dat aceste asigurări într-o întâlnire cu preşedintele polonez Andrzej Duda. Polonia se teme de agresivitatea Rusiei, după invazia rusă a Ucrainei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Joe Biden l-a numit "măcelar" pe Vladimir Putin. Preşedintele SUA a vizitat un grup de refugiaţi ucraineni din Polonia