Antena Meniu Search
x

Putin a fost insultat de Biden, se plânge Peskov. Kremlinul nu a vrut să reacționeze dur având în vedere "oboseala și neatenția" președintelui SUA

Remarcile preşedintelui american, Joe Biden, la adresa omologul său rus, Vladimir Putin, echivalează cu insulte personale, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov. Liderul SUA l-a numit pe Putin ”criminal de război”, un ”dictator brutal, un criminal pur”, conform CNN.

de Redactia Observator

la 18.03.2022, 14:34

Putin a fost insultat de Biden, se plânge Peskov. Kremlinul nu a vrut să reacționeze dur având în vedere "oboseala și neatenția" președintelui SUA
Putin a fost insultat de Biden, se plânge Peskov. Kremlinul nu a vrut să reacționeze dur având în vedere "oboseala și neatenția" președintelui SUA - Profimedia Images

”Moscova aude şi vede ceea ce au devenit deja declaraţii zilnice făcute de preşedintele Biden, care sunt, de fapt, insulte personale la adresa lui Putin”, a declarat Peskov reporterilor într-o conferinţă telefonică.

Peskov a adăugat că nu a vrut să reacţioneze dur la aceste declaraţii, având în vedere ”iritabilitatea, oboseala şi neatenţia” lui Biden şi pentru a ”nu provoca mai multă agresivitate”.

”Ţinând cont de iritabilitatea, oboseala şi neatenţia preşedintelui Biden, care duc la astfel de declaraţii agresive, nu vom da aprecieri clare ale cuvintelor sale, pentru a nu provoca mai multă agresivitate”, a spus el.

Kremlin: Este de neiertat

Biden l-a numit pe Putin ”un dictator brutal, un criminal pur, care poartă un război imoral împotriva poporului Ucrainei”.

Declaraţiile lui Biden de joi au venit la o zi după ce l-a numit pentru prima dată pe Putin criminal de război. Peskov a subliniat joi că declaraţiile liderului SUA sunt ”absolut inacceptabile şi impardonabile”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Putin a fost insultat de Biden, se plânge Peskov. Kremlinul nu a vrut să reacționeze dur având în vedere "oboseala și neatenția" președintelui SUA