Antena Meniu Search
x

Joe Biden promite sprijin pentru Israel. Atacurile Hamas catalogate drept "un act de răutate absolută"

Război Israel - Hamas. Preşedintele SUA, Joe Biden, a denunţat marţi Hamas şi a subliniat sprijinul Statelor Unite pentru Israel, care deplânge moartea a peste 1.000 de persoane, printre care cel puţin 14 americani, în urma unui atac surpriză lansat de gruparea militantă palestiniană, informează Agerpres.

de Redactia Observator

la 10.10.2023, 21:50

Joe Biden promite sprijin pentru Israel. Atacurile Hamas catalogate drept "un act de răutate absolută"
- Profimedia

Preşedintele şi-a exprimat, de asemenea, îngrijorarea pentru americanii ţinuţi ostatici de Hamas, o grupare islamistă susţinută de Iran. "Există momente în această viaţă, şi vorbesc la propriu, când răul pur şi simplu nealterat se dezlănţuie în această lume. Poporul din Israel a trăit un astfel de moment în acest weekend", a spus Joe Biden, potrivit căruia atacurile Hamas asupra Israelului reprezintă "răutate absolută", relatează Reuters.

Statele Unite se vor asigura că Israelul are tot ce îi trebuie pentru se apăra, a mai spus Biden, anunţând că va cere Congresului să ia măsuri pentru a ajuta Israelul, care are dreptul şi datoria de a răspunde la atacuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri externe » Joe Biden promite sprijin pentru Israel. Atacurile Hamas catalogate drept "un act de răutate absolută"