Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Joe Biden, sătul de atacurile lui Donald Trump, în timpul uraganului Milton: "Fă ceva cu viața ta, omule!"

Președintele Joe Biden a lansat o critică dură la adresa fostului președinte Donald Trump, în timpul unei declarații de presă despre uraganul Milton. Biden s-a uitat fix în cameră și a transmis un mesaj ferm către predecesorul său.

de Redactia Observator

la 11.10.2024 , 08:06

Președintele american Joe Biden Joe Biden, sătul de atacurile lui Donald Trump, în timpul uraganului Milton: "Fă ceva cu viața ta, omule!" - Profimedia Images

"Domnule președinte Trump - fost președinte Trump – fă ceva cu viața ta, omule! Ajută-i pe acești oameni", a declarat Biden, vizibil iritat, conform CNN.

Comentariul a venit ca răspuns la întrebarea unui reporter despre o posibilă comunicare între cei doi lideri în contextul dezastrului natural.

Biden a respins categoric această idee, răspunzând inițial: "Vă bateți joc de mine?", iar mai târziu a adăugat un simplu "Nu" când a fost întrebat din nou dacă intenționează să vorbească cu Trump.

Articolul continuă după reclamă

Președintele în exercițiu a subliniat importanța furnizării de informații corecte în timpul crizei, acuzând indirect fostul președinte de răspândirea de informații false despre răspunsul federal la uraganul Milton. Biden a avertizat că dezinformarea poate pune vieți în pericol și submina eforturile de salvare și recuperare.

"Cei care se angajează în astfel de minciuni subminează încrederea în munca de salvare și recuperare care este în curs de desfășurare", a declarat Biden. "Aceste minciuni sunt, de asemenea, dăunătoare pentru cei care au cea mai mare nevoie de ajutor. Viețile sunt în pericol, oamenii sunt în situații disperate - aveți decența să le spuneți adevărul".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ați fost păcălit să plătiți aceeași sumă pentru un produs cu un gramaj mai mic?
Observator » Ştiri externe » Joe Biden, sătul de atacurile lui Donald Trump, în timpul uraganului Milton: "Fă ceva cu viața ta, omule!"