Antena Meniu Search
x

Judecător francez, demis după ce a postat poze cu fiica de 12 ani pe site-uri de schimb de parteneri pentru sex

Un judecător francez a fost demis după ce a postat poze cu fiica sa de 12 ani pe site-uri de schimb de parteneri pentru sex. Olivier Bailly, în vârstă de 55 de ani, era vicepreședinte al instanțelor din Dijon, Burgundia, dar a fost înlăturat de autoritatea disciplinară judiciară. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 15.07.2021, 17:42

O fetitța pozează cu o păpusa
Judecător francez, demis după ce a postat poze cu fiica de 12 ani pe site-uri de schimb de parteneri pentru sex - Profimedia Images

Olivier Bailly, tatăl a trei copii, a fost acuzat anul trecut de corupția unui minor și de provocarea unei infracțiuni de pedofile. Bărbatul și-a recunoscut faptele la o audiere de luna trecută, însă a pledat să-și păstreze locul de muncă, deoarece suferea de tulburare de stres post-traumatic în urma unui caz la care a lucrat în 2007.

Fostul judecător riscă până la 10 ani de închisoare

Olivier Bailly riscă până la 10 ani de închisoare și a fost dat afară din magistratură, unde era responsabil cu divizia de drept familial a instanțelor din Dijon, pentru „conduită care a cauzat prejudicii grave” sistemului judiciar, a raportat The Times.

Bărbatul, care are o soție tot de profesie judecătoare, s-a apărat spunând că el doar a interpretat fantezii, nu le-a și pus în aplicare.

Pe acelaşi subiect

Pozele cu fiica lui Olivier Bailly, în atenția unor polițiști sub acoperire

Olivier Bailly a fost dat de gol de doi polițiști care au accesat site-ul și s-au dat drept bărbați în căutare de parteneri minori pentru relații sexuale.

Avocatul său, Pauline Neveu, a confirmat că bărbatul ar suferi de PTSD în legătură cu un proces de crimă din 2007, când Bailly era procuror-șef. 

Nu a fost anunțată nicio dată pentru proces.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Judecător francez, demis după ce a postat poze cu fiica de 12 ani pe site-uri de schimb de parteneri pentru sex