Antena Meniu Search
x

Kanye West a anunțat, de Ziua Americii, că va candida la președinția SUA

Pentru prima oară, americanii şi-au sărbătorit ziua în case, în faţa televizoarelor. Dar nu toţi. Liderul de la Casa Albă a avut parte de parade, show-uri aviatice cu sute de invitaţi şi focuri de artificii. În zi de sărbătoare, Donald Trump a aflat că va mai avea un adversar politic. Rapperul Kanye West şi-a anunţat  candidatura la alegerile din noiembrie.

de Greta Gavrilă

la 06.07.2020, 00:23

Vezi și
  • Anunțul lui Kanye West a fost viral pe Twitter.
  • Cântărețul a făcut un anunț similar și în 2015.

De la balconul Casei Albe, Donald şi Melania Trump au urmărit singuri focul impresionant de artificii. Dar a fost doar finalul unei zile pline. Pe peluza reşedinţei prezidenţiale, Ziua Independenţei a fost marcată de un show aviatic şi o ceremonie cu nu mai puţin de o mie de invitaţi. Încă o ocazie pentru liderul american să îşi critice adversarii politici.

Donald Trump, preşedintele SUA: Vom alege cei mai buni oameni pe care ţara asta i-a avut vreodată!

De Ziua Americii, a aparut un candidat-surpriză la preşedinţie. Rapperul Kanye West visează să ajungă cel mai puternic om din lume.

Anunţul lui Kanye West a devenit viral şi l-a transformat în câteva ore în cel mai popular utilizator de pe Twitter. Rapperul se bucură deja şi de sprijinul unui susţinător influent, Elon Musk, fondatorul Space X. Kanye West şi-a mai anunţat candidatura şi în urmă cu cinci ani, însă nimeni nu l-a luat atunci în serios.

Departe de controversele de la Casa Albă, americanii au sărbătorit o zi a Independeţei fără precedent. Au admirat focurile de artificii de la ferestrele caselor, din maşini sau pe internet, pentru a evita aglomeraţia de pe străzi.

Şi barurile şi-au pus lacătul pe uşi. Însă americanii nu s-au lăsat şi au invadat plajele rămase deschise, fără să ţină cont de distanţarea socială.

Pandemia nu a anulat concursul de mâncat hotdogi din New York, cu o tradiţie de mai bine de un secol. Concurenţii au purtat mască până s-a dat startul competiţiei şi au fost separaţi de pereţi din plexiglass. Câştigătorul a reuşit să mănânce 76 de hotdogi în doar 10 minute, un record pentru concurs.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Kanye West a anunțat, de Ziua Americii, că va candida la președinția SUA