Antena Meniu Search
x

Rapper-ul Kanye West a anunțat că vrea să candideze pentru președinția Statele Unite ale Americii

Rapper-ul Kanye West a anunțat, prin intermediul mai multor site-uri de socializare, că își dorește să candideze pentru președinția Statelor Unite ale Americii.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 05.07.2020, 07:59

Kanye West are 43 de ani
Kanye West și Kim Kardashian au o avere estimată la circa 2,2 miliarde de dolari - Hepta
  • Kanye West are deja suportul lui Elon Musk și Kim Kardashian.

West s-a mai arătat interesat de acest lucru în trecut, dar acum pare mai convins ca oricând că se poate implica activ în alegerile programate spre sfârșitul acestui an.

Conform Daily Mail, mai multe state americane, inclusiv California, încă nu și-au anunțat listele cu candidați independenți, însă o altă variantă pentru Kanye West ar fi aceea de a candida la alegerile din 2024.

Mesajul transmis de rapper-ul american a fost cât se poate de clar: "A venit momentul să încredințăm America în mâinile lui Dumnezeu, să ne unim viziunile și să ne construim viitorul. Candidez pentru președinția Statelor Unite ale Americii".

Miliardarul Elon Musk, fondatorul Tesla, bun prieten cu Kanye West, dar și Kim Kardashian, soția rapper-ului, și-au anunțat deja suportul pentru acesta.

Este de așteptat și o replică a actualului președinte, Donald Trump, de asemenea bun prieten cu Kanye West.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Rapper-ul Kanye West a anunțat că vrea să candideze pentru președinția Statele Unite ale Americii