Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Kate Middleton, fotografiată îmbrăţişând o adolescentă de 16 ani bolnavă de cancer. Prinţesa de Wales a încheiat recent tratamentul de chimioterapie

Palatul Kensington a publicat miercuri imagini cu prinţul William şi soţia sa Kate care s-au întâlnit cu Liz Hatton, o adolescentă bolnavă de cancer, pe care au invitat-o la Castelul Windsor. După ce a fost diagnosticată cu o formă extrem de rară şi agresivă a bolii, fata de 16 ani, pasionată de fotografie, postase o "listă cu lucruri pe care ar vrea să le fotografieze", relatează SkyNews.

de Redactia Observator

la 02.10.2024 , 22:43

Kate Middleton, fotografiată îmbrăţişând o adolescentă de 16 ani bolnavă de cancer Kate Middleton, fotografiată îmbrăţişând o adolescentă de 16 ani bolnavă de cancer - X

Prinţesa Kate, care a anunţat recent că a terminat tratamentul prin chimioterapie după ce la rândul ei a fost diagnosticată cu cancer la începutul acestui an, a fost fotografiată îmbrăţişând-o pe Liz Hatton, adolescenta de 16 ani din Harrogate. Este prima fotografie cu Prinţesa de Wales de când a confirmat că şi-a terminat propriul tratament împotriva cancerului, iar momentul nu putea fi mai emoţionant. Imaginile o arată îmbrăţişând-o călduros pe Liz Hatton, care suferă de o formă rară şi agresivă de cancer, şi pozând alături de Prinţul de Wales şi de familia lui Liz. 

Mesajul postat de William şi Kate

Într-un mesaj personal pe social media, William şi Kate au spus: "O plăcere să ne întâlnim astăzi cu Liz la Windsor. O tânără fotografă talentată a cărei creativitate şi forţă ne-au inspirat pe amândoi. Îţi mulţumim că ţi-ai împărtăşit fotografiile şi povestea cu noi. W&C".

Articolul continuă după reclamă

Adolescenta a încărcat, de asemenea, câteva imagini de la întâlnire într-o postare Instagram story pe propriul cont. Ea a scris: "Oameni atât de drăguţi, autentici şi amabili, sunt în slava cerului că eu şi familia mea am avut această experienţă".

Pe acelaşi subiect

Liz a postat şi o fotografie pe care a făcut-o ciclistului Sir Mark Cavendish, care a fost înnobilat miercuri de Prinţul de Wales. Acest lucru s-a întâmplat pentru că a fost invitată de rege să facă fotografii cu cei care au primit miercuri aceste onoruri, relatează news.ro.

Adolescenta, diagnosticată cu cancer

Adolescenta a fost diagnosticată în ianuarie cu tumori desmoplastice cu celule mici rotunde. Boala este o formă extrem de rară de cancer care apare de obicei în abdomen, potrivit Sarcoma UK. Organizaţia de caritate spune că în jur de 12 cazuri sunt diagnosticate în fiecare an în Anglia. Mama lui Liz, Vicky Roboyna, a declarat în iunie că medicii i-au spus fiicei sale că mai are între şase luni şi trei ani de trăit.

Diagnosticul a determinat-o pe adolescentă să posteze pe internet o "listă de dorinţe" cu toate lucrurile pe care dorea să le fotografieze. Lista includea un festival de muzică, o şedinţă foto de modă şi repetiţia unui musical important.

Prinţesa de Wales, care a suferit la rândul ei o operaţie la abdomen, ulterior dezvăluind cancerul descoperit cu această ocazie, împărtăşeşte cu Liz pasiunea pentru fotografie.

Palatul Kensington a declarat că Prinţul William a aflat despre povestea lui Liz prin intermediul organizaţiei caritabile London Air Ambulance, pe care o patronează.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Ştiri externe » Kate Middleton, fotografiată îmbrăţişând o adolescentă de 16 ani bolnavă de cancer. Prinţesa de Wales a încheiat recent tratamentul de chimioterapie