Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prinţesa Kate anunţă că a încheiat tratamentul de chimioterapie şi va reveni treptat la viaţa publică: "Drumul spre vindecare este lung"

Catherine, Prințesa de Wales, a declarat că și-a încheiat tratamentul de chimioterapie împotriva cancerului și va reveni treptat la viața publică în lunile următoare.

de Redactia Observator

la 10.09.2024 , 14:12

Catherine, care a dezvăluit în martie că a fost diagnosticată cu cancer, a declarat luni, într-o nouă declarație, că intră într-o „nouă fază de recuperare” și că va „întreprinde câteva angajamente publice suplimentare în lunile următoare, atunci când voi putea”, relatează CNN.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prințesa a făcut doar două apariții publice de la diagnosticarea sa, care a venit după ce a suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la scurt timp după Crăciun. „În timp ce vara se apropie de sfârșit, nu pot să vă spun ce ușurare este să fi terminat în sfârșit tratamentul meu de chimioterapie”, a declarat Kate, în vârstă de 42 de ani, care este căsătorită cu moștenitorul tronului britanic, prințul William. „Ultimele nouă luni au fost incredibil de grele pentru noi ca familie”, a spus ea. „Experienţa cancerului este complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă pentru toată lumea, în special pentru cei mai apropiați de tine”.

Vezi și

Prinţesa anunţă că intră într-o nouă fază a recuperării

Pe acelaşi subiect

„Această perioadă ne-a reamintit, mai presus de toate, mie și lui William să reflectăm și să fim recunoscători pentru lucrurile simple, dar importante din viață, pe care atât de mulți dintre noi le luăm adesea de-a gata. De a iubi pur și simplu și de a fi iubit”, a spus ea.

Kate a declarat că se concentrează pe „a face tot ce pot pentru a se vindeca” și își începe noua fază de recuperare „cu un nou sentiment de speranță și apreciere a vieții”.

„Deși am terminat chimioterapia, drumul meu către vindecare și recuperare completă este lung și trebuie să continui să iau fiecare zi așa cum vine. Cu toate acestea, aștept cu nerăbdare să mă întorc la muncă și să mai iau câteva angajamente publice în lunile următoare, atunci când voi putea”, a spus ea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Prinţesa Kate anunţă că a încheiat tratamentul de chimioterapie şi va reveni treptat la viaţa publică: "Drumul spre vindecare este lung"