Antena Meniu Search
x

Kim Kardashian și Kanye West au ajuns la o înțelegere în divorț. Suma pe care rapperul trebuie să i-o dea lunar fostei soții

Kim Kardashian și Kanye West au ajuns la o înțelegere în divorțul lor, renunțând la un proces care era stabilit pentru luna viitoare.

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 09:26

Suma pe care rapperul trebuie să i-o dea lunar fostei soții
Kim Kardashian și Kanye West au ajuns la o înțelegere în divorț - Profimedia

Fostul cuplu și avocații lor au depus documente în care solicită aprobarea de către judecător a condițiilor asupra cărora au convenit, inclusiv plata unei pensii alimentare de 200.000 de dolari, pe care Kanye West i-o va da fostei soții, potrivit The Guardian.

Cei doi vor avea custodia comună, potrivit documentelor depuse la curtea superioară din Los Angeles. Judecătorul i-a declarat pe cei doi necăsătoriți din punct de vedere legal la cererea lui Kim Kardashian în martie, punând capăt căsătoriei lor de opt ani, însă aceștia s-au confruntat cu discuții legate de proprietățile pe care le au și custodia copiilor, care urmau să fie rezolvate într-un proces care începe pe 14 decembrie.

Cei doi vor avea custodia comună

Cei doi au patru copii ale căror vârste variază între trei și nouă ani. Kim și Kanye vor împărți în mod egal cheltuielile pentru școlarizarea și siguranța copiilor, inclusiv facultate. Cei doi au avut un acord prenupțial și și-au păstrat proprietățile în mare măsură, separat. Cuplul a început să se întâlnească în 2012 și a avut primul copil în 2013. S-au căsătorit pe 24 mai 2014, într-o ceremonie din epoca Renașterii la o cetate din Florența, Italia.

Kim Kardashian a depus pentru prima dată divorțul în februarie 2021. Nici unul nu a discutat public despre despărțire până la începutul acestui an, când Kanye a început să o atace pe vedetă, familia ei și iubitul Pete Davidson, pe rețelele de socializare. Printre plângerile rapperului american s-a numărat și faptul că nu i s-a permis să ia decizii parentale majore și a fost exclus de la petrecerile de ziua de naștere și alte evenimente pentru copiii lor. 

Înțelegerea dintre cei doi vine la scurt timp după ce mai multe companii au încetat colaborările cu rapperul, din cauza unor mesaje publicate pe rețele de socializare, în care afirma că îi va ataca pe evrei.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Kim Kardashian și Kanye West au ajuns la o înțelegere în divorț. Suma pe care rapperul trebuie să i-o dea lunar fostei soții