Antena Meniu Search
x

Video Kim Kardashian a depus actele pentru a divorța de Kanye West

Kim Kardashian a depus actele pentru a divorţa de Kanye West. De câteva luni circulau informaţii că cei doi nu se mai înţeleg şi vor să pună punct căsniciei.

de Redactia Observator

la 20.02.2021, 08:56

Vezi și

Kim Kardashian a făcut demersurile pentru a divorţa. Aceasta va împărţi în mod egal custodia celor patru copii pe care îi are cu rapperul american.

Surse apropiate de cuplu spun că cei doi au un contract prenupţial, de care intenţionează să ţină cont. Averea lor este estimată la peste 2 miliarde de dolari.

Kim Kardashian, la al treilea divorţ

Kim Kardashian are 40 de ani şi este la al 3-lea divorţ. În schimb, Kanye West, de 43 de ani, este la primul. Cei doi nu au comentat până acum subiectul.

Zvonurile despre despărțire au apărut după un an plin de suişuri şi coborâşuri, cei doi fiind văzuţi în nenumărate rânduri certându-se, Kanye menţionând de nenumărate ori pe Twitter că îşi doreşte un divorţ, în momentele în care acesta a fost considerat în mijlocul unei crize episodice de bipolaritate, potrivit Daily Mail.

Kanye a făcut, de asemenea, o cursă nereușită pentru Casa Albă în 2020 și, în timpul primei sale campanii prezidențiale, le-a dezvăluit participanților că Kim a luat în considerare avortarea fiicei North.

O sursă a declarat pentru PageSix că cei doi „au terminat” și se află în prezent în discuții despre împărțirea averii după ce au dus vieți separate în ultimul an, Kanye petrecându-și cea mai mare parte a timpului la ferma sa de 14 milioane de dolari din Wyoming.

Averea cuplului Kim Kardashian şi Kanye West

Dacă cuplul decide să meargă înainte cu divorțul, va trebui să decidă cine primește conacul lor de 60 de milioane de dolari Hidden Hills, California, pe care l-au renovat împreună.

Au cumpărat proprietatea pentru 40 de milioane de dolari și apoi au cheltuit aproximativ 20 de milioane de dolari pentru a o revizui, transformând-o într-o oază minimalistă complet albă, cu ajutorul designerului belgian Axel Vervoordt.

Kim Kardashian va dori ca Kanye să o lase să aibă casa pentru că acolo cresc copiii lor, potrivit unei surse apropiate familiei: „Deține tot terenul și loturile alăturate din jurul casei, dar Kanye deține casa propriu-zisă. Amândoi au pus mulți bani în renovare”

Pe fondul comportamentului bizar al lui Kanye anul trecut, Kim Kardashian a vorbit pentru prima dată despre tulburarea bipolară a soțului ei și a cerut publicului compasiune și înțelegere pentru acesta.

„Cei care înțeleg bolile mintale sau chiar comportamentul compulsiv știu că familia este neputincioasă decât dacă membrul este minor. Este o persoană strălucitoare, dar complicată, care, pe lângă presiunile de a fi artist și bărbat negru, a suferit pierderea dureroasă a mamei sale și trebuie să facă față presiunii și izolării care este sporită de tulburarea sa bipolară. Să trăiești cu tulburare bipolară nu îi diminuează sau invalidează visele și ideile sale creative, oricât de mari sau de imposibil de simțit ar putea fi pentru unii. Aceasta face parte din geniul său și, după cum am asistat cu toții, multe dintre marile sale vise s-au împlinit” a scris ea pe rețelele de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Kim Kardashian a depus actele pentru a divorța de Kanye West