Antena Meniu Search
x

O tânără cu coronavirus, paramedic în Anglia, avertizează asupra unor noi simptome care pot semnala infecția

Kirstine Adkin, paramedic în Dorset, Marea Britanie, avertizează asupra unor noi simptome ce pot semnala prezența infecției Covid-19.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.05.2020, 13:58

Kirstine Adkin a fost infectată cu coronavirus
O tânără cu coronavirus, paramedic în Anglia, avertizează asupra unor noi simptome care pot semnala infecția - Instagram / kirstineadkin via Life.ru
  • Peste 26.000 de persoane au murit din cauza noului coronavirus în Marea Britanie.
  • Regatul Unit a doua cea mai îndoliată ţară din Europa după Italia.

"Am 24 de ani și lucrez în prima linie ca paramedic. Am fost testată pozitiv la coronavirus și vreau să împărtășesc experiența mea pentru a avertiza asupra unor simptome ciudate, mai puțin specifice bolii", mărturisește tânăra. 

Kirstine spune că, la început, a simțit o durere puternică de cap, deasupra ochilor. Doar că fata nu s-a gândit nicio clipă că ar putea fi infectată. A atribuit acest simptom stresului de la muncă.

A doua zi, s-a adăugat o durere în zona spatelui, dar Kirstine nu i-a dat nicio importanță.

S-a gândit că este o consecință a faptului că, zi de zi, ajută la transportul pacienților pe scări.

Doar în momentul în care întreg corpul a început să cedeze, tânăra de 24 de ani a început să se îngrijoreze și a decis să nu se mai ducă la muncă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simțea o oboseală teribilă, iar când a început să-și igienizeze camera și-a dat seama că nu mai are miros. Apoi a descoperit că nu mai are gust, iar situația s-a înrăutățit când a început să aibă dificultăți în a respira.

"Acum totul este în regulă cu mine și în curând voi începe să lucrez, dar am fost incredibil de norocoasă. Sper doar că simțul gustului și mirosului se va întoarce cât mai curând", a declarat Kirstine potrivit The Mirror.

Peste 26.000 de persoane au murit din cauza noului coronavirus în Marea Britanie, devenind a doua cea mai îndoliată ţară din Europa după Italia.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » O tânără cu coronavirus, paramedic în Anglia, avertizează asupra unor noi simptome care pot semnala infecția