Antena Meniu Search
x

Video Klaus Iohannis ar putea face o vizită-surpriză la Kiev. Liderii occidentali care l-ar putea însoți

Vizită-surpriză a lui Klaus Iohannis în Kiev. Preşedintele României ar putea merge în Ucraina alături de omologul său francez, Emmanuel Macron, de cancelarul german, Olaf Scholz, și de premierul italian, Mario Draghi. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 13.06.2022, 22:53

Vezi și

Bianca Iacob, reporter Observator: "Cotroceniul nu confirmă şi nici nu infirmă această vizită. Anunțul a fost făcut public de către un parlamentar ucrainean astăzi, pe contul de Twitter. Spunea că va merge în vizită oficială acolo președintele Franței, Emmanuel Macron, și că vor mai merge și cancelarul german, Olaf Scholz, dar și premierul Italiei, Mario Draghi și că acestora li se va alătura și președintele Klaus Iohannis. Vizita ar urma să aibă loc joi, la Kiev."

"Mâine, este interesant de văzut, că va ajunge în România, președintele Franței, Emmanuel Macron. El va vizita trupele staționate pe teritoriul României. Va vizita miercuri, împreună cu președintele Klaus Iohannis, baza militară de la Mihail Kogălniceanu și, mai departe, va merge în Republica Moldova pentru a-și afirma susținerea față de această țară afectată de războiul din Ucraina."

"Până acum au mers în Ucraina mai mulți șefi de stat și de guverne. Din partea României au mers premierul Ciucă și președintele Camerei Deputaților. Separat, și șeful Senatului Florin Cîțu. Dacă această vizită va avea loc în această formulă ar fi înainte de summitul G7."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Klaus Iohannis ar putea face o vizită-surpriză la Kiev. Liderii occidentali care l-ar putea însoți