Antena Meniu Search
x

La trei luni de la atentatele teroriste din Paris, trupa americană Eagles of Death Metal a revenit pe scenă

Grupul american a fost primit cu ovaţii de publicul format în mare parte dIN supravieţuitori ai atentatelor din 13 noiembrie şi rude ale victimelor. Unii au venit în cârje dar au vrut să transmită un mesaj de rezistenţă în faţa terorismului. Vizibil emoţionat, solistul nu a putut nici să îşi salute fanii. Prima melodie le-a fost dedicată victimelor de atunci.

Vezi și

  La trei luni de la atentatele teroriste din Paris, trupa americană Eagles of Death Metal a revenit pe scenă. La spectacol au venit şi 800 dintre fanii care au fost în sala Baraclan în timpul atacului din 13 noiembrie. La concertul de atunci, teroriştii au ucis 89 de oameni.

Grupul american a fost primit cu ovaţii de publicul format în mare parte din supravieţuitori ai atentatelor din 13 noiembrie şi rude ale victimelor. Unii au venit în cârje dar au vrut să transmită un mesaj de rezistenţă în faţa terorismului. Vizibil emoţionat, solistul nu a putut nici să îşi salute fanii. Prima melodie le-a fost dedicată victimelor de atunci.

Cum sala de concerte Bataclan este încă închisă, concertul a avut loc pe scena sălii Olympia, aflată în apropiere. Un perimetru de securitate de o amploare excepţională a fost impus pentru eveniment, iar 30 de psihologi voluntari au mers special ca să le fie de ajutor, în caz de nevoie, supravieţuitorilor atacurilor şi rudelor acestora. 90 de oameni au murit pe 13 noiembrie în sala de concerte Bataclan.

Prin evenimentul de ieri, trupa Eagles of Death Metal şi-a reluat turneul întrerupt, anul trecut, în urma atacurilor. Rockerii au promis că vor reveni în Franţa şi la redeschiderea sălii Bataclan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » La trei luni de la atentatele teroriste din Paris, trupa americană Eagles of Death Metal a revenit pe scenă