Antena Meniu Search
x

Galerie foto Laborator uriaș de droguri sintetice, descoperit de poliția olandeză într-un sat din sud-estul ţării. Producea droguri de un milion de euro pe zi

Cel mai mare laborator clandestin de droguri sintetice identificat vreodată în Olanda a fost descoperit în noaptea de joi spre vineri, într-un sat din sud-estul ţării. Captura este cu atât mai impresionantă cu cât traficanții aveau capacitatea de a produce droguri de un milion de euro pe zi.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 31.07.2021, 12:06

Poliţia olandeză a anunțat că a aflat despre laboratorul din Nederweert graţie informaţiilor obţinute din mesaje criptate interceptate. Laboratorul fusese amenajat în două magazii conectate. Într-o casă apropiată laboratorului se afla o persoană cu naționalitate poloneză, în vârstă de 62 de ani. Aceasta a fost arestată la fața locului. Poliţia nu a exclus că urmează mai multe arestări.

Traficanții produceau droguri de un milion de euro pe zi

Anchetatorii spun că laboratorul avea capacitatea de a produce zilnic peste o sută de kilograme de droguri sintetice, cu o valoare de piaţă de un milion de euro pe zi.

"Potrivit serviciului naţional de dezmembrare, este vorba de cel mai mare şi mai profesionist sit de producţie de droguri sintetice descoperit vreodată în Olanda", se arată într-un comunicat al poliţiei olandeze.

Având în vedere amploarea operaţiunii, dezmembrarea laboratorului va dura mai multe zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Laborator uriaș de droguri sintetice, descoperit de poliția olandeză într-un sat din sud-estul ţării. Producea droguri de un milion de euro pe zi