Antena Meniu Search
x

Video Lady Gaga a oferit o puternică şi emoţionantă interpretare a imnului SUA, la inaugurarea lui Joe Biden

Lady Gaga a oferit un moment foarte încărcat emoţional cu interpretarea inmului naţional al Statelor Unite ale Americii.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.01.2021, 21:53

Interpretarea cântăreţei a adus lacrimi în ochii audienţei şi aplauze furtunoase - Profimedia Images

Lady Gaga a cântat imnul SUA

O Lady Gaga plină de încredere, extrem de încrezătoare, a interpretat cu pasiune imnul național al SUA, la ceremonia de învestire a preşedintelui Joe Biden.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Câștigătoarea Grammy a purtat o broşă în formă de de porumbel pe piept şi o fustă mare, roșie și ondulată, în timp ce cânta la un microfon auriu, oferind o interpretare emoțională și puternică pentru "The Star-Spangled Banner".

Lady Gaga a adus lacrimi în ochii audienţei şi a smuls aplauze furtunoase.

Ea a fost urmată pe scenă de Jennifer Lopez, care a fost îmbrăcată în alb. Garth Brooks a cântat "Amazing Grace"

Multe vedete s-au aflat în mulţimea care a participat la ceremonia de inaugurare a preşedintelui Joe Biden, pentru a întâmpina şi aplauda noua administrație americană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Lady Gaga a oferit o puternică şi emoţionantă interpretare a imnului SUA, la inaugurarea lui Joe Biden