Antena Meniu Search
x

Video Las Vegas îşi aşteaptă vizitatorii cu o nouă atracţie. Oraşul Păcatelor găzduieşte cea mai mare clădire sferică din lume

Las Vegas, capitala mondială a distracţiei, se pregăteşte să surpindă lumea, din nou. În oraşul din mijlocul deşertului Nevada a fost ridicată cea mai mare clădire sferică din lume. Cu o înălţime de 112 metri şi o lăţime de 160, sfera prinde viaţă odată cu venirea nopţii. 

de Redactia Observator

la 06.07.2023, 17:59

Vezi și

Şi superlativele nu se opresc aici! Pe întreaga suprafaţa exterioară au fost monate 1,2 milioane de pastile LED de mărimea unei mingi de tenis, care alcătuiesc împreună cel mai mare ecran curbat din lume. 

În acest fel a fost creat, practic un monitor sferic uriaş cu cea mai mare rezoluţie video din lume. Efectul?!  Cei care au văzut pe viu imaginile spun că s-au simţit de parcă ar fi tras cu ochiul înspre viitor! Clădirea, care a costat 2.3 miliarde de dolari, va putea găzdui evenimente sportive, muzicale şi proiecţii de film. Sfera  va fi inaugurată peste 3 luni cu un concert al irlandezilor de la U2.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Las Vegas îşi aşteaptă vizitatorii cu o nouă atracţie. Oraşul Păcatelor găzduieşte cea mai mare clădire sferică din lume