Antena Meniu Search
x

Video Laurențiu Rădulescu, reporter Observator, direct din Mariupol. Care este atmosfera în orașul-strategic de la Marea Azov

Echipa Observator alcătuită din reporterul Laurenţiu Rădulescu şi operatorul Răzvan Petrescu este în orașul Mariupol, în cea mai fierbinte zonă a Europei.

de Redactia Observator

la 24.02.2022, 17:59

Vezi și

Situația este critică în Ucraina, se trage în continuare. Inclusiv Mariupolul, oraș din care transmitem în acest moment, este atacat, au fost distruse undeva la șase case. Cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte șase au fost rănite. Ucraina este atacată din cel puțin trei direcții - Kiev, zona Donbass și Odessa și Nikolaev. Se încearcă astfel izolarea Mariupolului, singura cale terestră care poate face legătura între teritoriile separatiste, între zona Donbass-ului și Crimeea, anexate ilegal în anul 2014. În timpul bombardamentelor am reușit să filmăm și să stăm de vorbă cu oamenii din Mariupol. Dacă zilele trecute aceștia încercau să păstreze un stil de viață cât mai apropiat de normalitate, acum străzile sunt pustii. În jurul Mariupolului, oraș strategic, forțele armate ucrainene au adus întăriri și speră să-l poată apăra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Laurențiu Rădulescu, reporter Observator, direct din Mariupol. Care este atmosfera în orașul-strategic de la Marea Azov