Antena Meniu Search
x

Lecţia de umanitate: un soldat ucrainean îi oferă îngrijiri medicale unui militar rus. Reacţia rusului: "Nimeni nu e fericit că e aici"

E a doua zi de război în Ucraina. Rusia a invadat joi dimineaţa, ora 05:00. De atunci, potrivit autorităţilor ucrainene, 137 de oameni au murit şi peste 300 au fost răniţi.

de Redactia Observator

la 25.02.2022, 11:44

Lecţia de umanitate: un soldat ucrainean îi oferă îngrijiri medicale unui militar rus. Reacţia rusului: "Nimeni nu e fericit că e aici"
- Captura Reddit

De partea cealaltă, Rusia ar fi pierdut peste 450 de militari, spun serviciile de spionaj engleze. În tot acest decor negru, a fost timp şi pentru o lecţie de umanitate. Într-un clip postat pe Reddit se poate vedea cum un soldat rus rănit primeşte îngrijiri medicale de la un militar ucrainean.

Dialogul dintre cei doi militari:

  • Soldat rus: Nimeni nu e fericit că e aici.
  • Soldat ucrainean: Cine ar trebui să plece de aici? Uită-te la cameră şi spune. Hai, spune, cine ar trebui să plece de aici?
  • Soldat rus: Prietenii mei.
  • Soldat ucrainean: Cine sunt prietenii tăi? De unde au venit?
  • Soldat rus: Din Nizhniy Novgorod.
  • Soldat ucrainean: Ok, stai nemişcat. Îţi cos rănile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Lecţia de umanitate: un soldat ucrainean îi oferă îngrijiri medicale unui militar rus. Reacţia rusului: "Nimeni nu e fericit că e aici"