Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Legendarul Zico, jefuit în timp ce mergea cu taxiul prin Paris, înainte de Jocurile Olimpice. Hoţii l-au lăsat fără un ceas de lux, diamante şi zeci de mii de euro

Sosit la Paris pentru a asista la Jocurile Olimpice pe baza unei invitaţii din partea delegaţiei braziliene, fostul fotbalist Zico a avut un început foarte prost de şedere în capitala Franţei. Potrivit Le Parisien, fostul fotbalist a fost victima unui furt, joi, în momentul în care ieşea din hotel.

de Redactia Observator

la 26.07.2024 , 17:22

- Profimedia

Potrivit cotidianului, fostului jucător i-ar fi fost furată o servietă lăsată în partea din spate a vehiculului. Două persoane ar fi fost implicate în furt.

În timp ce unul dintre cei doi s-a apropiat de şoferul de taxi pentru a crea o diversiune, complicele său a profitat de ocazie pentru a fura bunurile lui Zico fără să fie văzut de cineva, relatează news.ro.

Conform primelor informaţii, prejudiciul constă într-un ceas de lux, diamante şi bani în valoare totală de aproximativ 500.000 de euro.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Legendarul Zico, jefuit în timp ce mergea cu taxiul prin Paris, înainte de Jocurile Olimpice. Hoţii l-au lăsat fără un ceas de lux, diamante şi zeci de mii de euro