Antena Meniu Search
x

Liz Truss susţine că Vladimir Putin foloseşte "tactici odioase" de a răpi civilii ucraineni

Ministrul britanic de Externe, Liz Truss, susţine că preşedintele rus, Vladimir Putin, foloseşte ”tactici odioase” de a răpi civili ucraineni, potrivit unei postări a oficialului britanic pe contul oficial de Twitter, transmite BBC, citat de news.ro.

de Redactia Observator

la 29.03.2022, 09:51

Liz Truss susţine că Vladimir Putin foloseşte "tactici odioase" de a răpi civilii ucraineni
- Profimedia

”Putin continuă să folosească tactici odioase împotriva poporului ucrainean, inclusiv răpirea unor civili nevinovaţi. Nu îşi atinge obiectivele şi recurge la măsuri disperate. Putin trebuie să eşueze în Ucraina”, a scris Truss pe contul de Twitter.

Afirmaţiile ei au fost făcute după ce un grup ucrainean pentru drepturile omului, Zmina, a anunţat că a identificat zeci de persoane care au răpite. Grupul mai susţine că ”mii” de ucraineni au fost duşi în Rusia împotriva voinţei lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Liz Truss susţine că Vladimir Putin foloseşte "tactici odioase" de a răpi civilii ucraineni