Antena Meniu Search
x

Își programaseră nunta în martie 2019. Alberto, medic anestezist, și Marta, asistentă, au murit în cumplita tragedie de la Genova

Presa italiană a dat publicității lista celor decedați în urma prăbușirii unei porțiuni de 200 de metri a viaductului Morandi, în apropiere de Genova. Printre victime se numără și un medic anestezist și o asistentă, doi logodnici care aveau nunta în martie 2019.

Presa italiană a dat publicității lista celor decedați în urma prăbușirii unei porțiuni de 200 de metri a viaductului Morandi, în apropiere de Genova. Printre victime se numără și un medic anestezist și o asistentă, doi logodnici care aveau nunta în martie 2019.

Marta Danisi, 29 de ani, și Alberto Fanfani, 32 de ani, urmau să se căsătorească în martie 2019, scrie ilmessaggero.it.

Marta Danisi era de origine din Sant'Agata di Militello, un micuț orășel din Sicilia, și lucra de doar câteva luni la spitalul "Ss. Antonio e Biagio" din Alessandria.

Logodnicul ei, Alberto Fanfani, 32, era medic anestezist, și se cunoscuseră într-un spital din Pisa.

Cei doi traversau podul, în mașina lor, în momentul dezastrului. Corpurile lor au fost găsite printre dărâmături.

«Florența își plânge durerea alături de familia tânărului care și-a pierdut viața în cuplita tragedie de la Genova», a declarat primarul din Florența, Dario Nardella pe pagina de Twitter.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri externe » Își programaseră nunta în martie 2019. Alberto, medic anestezist, și Marta, asistentă, au murit în cumplita tragedie de la Genova