Antena Meniu Search
x

O familie întreagă a pierit în tragedia din Italia. Claudia și Andrea s-au căsătorit în urmă cu trei săptămâni și plecau în vacanță cu cei doi copii

O familie întreagă a pierit în tragedia din Italia. Claudia și Andrea se căsătoriseră în urmă cu trei săptămâni și plecau în vacanță împreună cu cei doi copii ai femeii.

de Paula Ruşanu

la 19.03.2019, 16:58

O familie întreagă a pierit în tragedia din Italia. Claudia și Andrea se căsătoriseră în urmă cu trei săptămâni și plecau în vacanță împreună cu cei doi copii ai femeii.

Presa italiană relatează, joi, povestea dramatică a unei familii din Pinerolo (Piemonte), care a pierit în cumplita tragedie de la Genova.

Citește și Povestea lor de iubire s-a sfârșit pe podul Morandi. Stella și Carlos au fost identificaţi cu ajutorul plăcuţei de înmatriculare a mașinii

Andrea Vittone (49 de ani) și proaspăta sa soție, Claudia Possetti (48 ani) tocmai se întorseseră din luna de miere, după ce au avut nunta la sfârșitul lunii iulie.

Pe acelaşi subiect

Deși erau împreună de mult timp, cei doi au decis să facă nunta în această vară, povestesc vecinii.

Împreună cu cei doi copii ai Claudiei, Manuele și Camilla Bellasio, de 16, respectiv 12 ani, aceștia plecau într-o nouă vacanță.

Corpurile neînsuflețite ale celor patru au fost găsite aseară de echipele de salvare, cei patru fiind identificați în această dimineață.

"Este o adevărată tragedie. Știrea privind prăbușirea podului ne-a bulversat pe toți, iar acum asta. Așteptăm ca trupurile lor să ajungă la Pinerolo. Vom fi alături de rudele și prietenii lor", a declarat primarul din Pinerolo, Francesca Costarelli.

Potrivit presei, băiatul de 16 ani, Manuele, era o tănâră speranță a mountain bike-ului, el făcând parte din clubul sportiv "Brike Bike" din Bricherasio, scrie fanpage.it.

Autoritățile au dat publicității numele persoanelor decedate în urma prăbușirii podului Morandi, respectiv a celor care au fost identificați până în prezent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O familie întreagă a pierit în tragedia din Italia. Claudia și Andrea s-au căsătorit în urmă cu trei săptămâni și plecau în vacanță cu cei doi copii