Antena Meniu Search
x

Luca Iclodean, românul rănit în atacul sângeros din Las Vegas are șanse să-și revină complet după ce a fost prins în mijlocul carnagiului

Luca Iclodean, una dintre sutele de victime ale atacului armat comis în noaptea de 1 octombrie se simte mai bine.

Vezi și

Vin veşti bune din Las Vegas, acolo unde românul Luca Iclodean, una dintre sutele de victime ale atacului armat comis în noaptea de 1 octombrie se simte mai bine. Tânărul de 23 de ani le-a mulţumit celor care au fost alături de el cu gândul. Şi a făcut-o chiar într-o înregistrare video.

Luca Iclodean, românul rănit în atacul armat din Las Vegas, a transmis un mesaj pentru toţi cei care i-au trimis un gând bun.  

Luca Iclodean, românul rănit în atacul din Las Vegas: "Mulțumesc tuturor din România că se roagă pentru mine. M-a ajutat foarte mult, m-am recuperat repede și acum mă simt mult mai bine. Vă iubesc pe toți și vă mulțumesc!"

Emoţionat şi aflat încă în perioada de recuperare, Luca respiră acum normal. Medicii l-au scos de la terapie intensivă, pentru că starea lui de sănătate este mai bună cu fiecare zi care trece. A avut alături familia şi mii de gânduri bune primite de la oameni impresionaţi de suferinţa lui.  

Pe acelaşi subiect

"Aș vrea să-i mulțumesc personal fiecăruia dintre voi pentru rugăciuni, mesaje, postări și comentarii. Am fost impresionat de sprijinul pe care l-am primit de când am cerut rugăciuni înainte de toate", a scris mama tânărului clujean pe Facebook.

Între timp, ancheta continuă în Las Vegas. Cu şase minute înainte de începerea masacrului, autorul atacului armat l-a împuşcat pe unul dintre gardienii de la hotelul Mandalay Bay. Bărbatul venise la etajul la care se afla Stephen Paddock pentru a verifica ce se întâmplă în camera acestuia.

Asasinul a deschis focul prin uşă. În urmă cu mai mulţi ani, Stephen Paddock mărturisea că nopţile şi le petrecea la pariuri şi că lua medicamente împotriva anxietății. Într-o singură noapte, el a pariat chiar un milion de dolari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Luca Iclodean, românul rănit în atacul sângeros din Las Vegas are șanse să-și revină complet după ce a fost prins în mijlocul carnagiului