Antena Meniu Search
x

Lucian Valentin, un sportiv român din Italia, a murit în urma unui accident rutier. Nu a avut nicio şansă

Sfârşit dramatic pentru Lucian Valentin Bota, un sportiv român, care s-a stins din viaţă la 23 de ani, în urma unui accident rutier.

de Monica Palade

la 24.05.2021, 23:26

Lucian Valentin, un sportiv român din Italia, a murit în urma unui accident rutier. Nu a avut nicio şansă

Incidentul a avut loc duminică seara, pe drumul de la Cavallermaggiore spre Savigliano, după ce mașina condusă de el s-a ciocnit frontal de un alt autoturism condus de o filipineză de 53 de ani.

Tânărul nu a avut nicio şansă. El a fost scos fără viaţă din vehicul, care a aluat foc în urma coliziunii. La rândul său, şoferiţa a fost internată cu răni grave la spitalul din Cuneo. Zona a fost închisă mai multe ore pentru operaţiunea de salvare, potrivit torino.repubblica.it.

Plâns de o comunitate

Născut în Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, românul era rezident în Cavallermaggiore, unde a terminat liceul, și locuia de multă vreme în provincia Cuneo.

Lucian Valentin Bota a fost jucător de fotbal american în echipa vikingilor din Cavallermaggiore. Colegii au ţinut să-i transmită un mesaj. „Jucase la noi acum câțiva ani. Voios, zâmbitor și plăcut tuturor, era un băiat foarte amabil. Liniștit, dar prietenos cu toată lumea, era foarte sociabil. Suntem încă uimiţi și fără cuvinte”, a declarat președintele vikingilor, Davide Olocco, după ce a aflat de tragedie.

„Ieri a fost o duminică cu adevărat tragică. Valentin a fost un băiat bun, bine integrat în comunitatea noastră. Îmi exprim condoleanțele familiei din partea orașului”, a transmis primarul din Cavallermaggiore, Davide Sannazzaro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Lucian Valentin, un sportiv român din Italia, a murit în urma unui accident rutier. Nu a avut nicio şansă