Antena Meniu Search
x

Video MacKenzie Scott s-a recăsătorit cu un profesor de școală. Miliardara, fosta soţie a lui Jeff Bezos, a jurat să-şi doneze toată averea

MacKenzie Scott s-a recăsătorit cu un profesor de şcoală. Fosta soţie a lui Jeff Bezos, CEO-ul Amazon, este una dintre cele mai bogate persoane din lume.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 10.03.2021, 16:06

MacKenzie Scott, una dintre cele mai bogate femei de pe planetă, s-a recăsătorit cu un profesor de şcoală - Profi Media

Miliardara MacKenzie Scott s-a recăsătorit

MacKenzie Scott, miliardară, filantrop şi una dintre cele mai bogate persoane din lume, s-a recăsătorit după divorțul din 2019 de CEO-ul Amazon Amazon, Jeff Bezos. Dan Jewett, noul ei soţ, un profesorul din Seattle, a recunoscut căsătoria cu Scott în acest weekend, pe pagina web a cuplului pentru Giving Pledge, o organizație filantropică al cărei scot este să încurajeze cei mai bogați oameni din lume să își doneze majoritatea averii lor pentru cauze caritabile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Sunt căsătorit cu unul dintre cei mai generoși și amabili oameni pe care îi cunosc - și mă alătur ei angajamentului de a transmite mai departe o bogăție financiară enormă pentru a servi celorlalți", a scris Jewett. Wall Street Journal a anunţat pentru prima dată informaţia căsătoriei celor doi, duminică. Biografia ei pe Amazon notează, de asemenea, că Scott "locuiește în Seattle, împreună cu cei patru copii și soțul ei, Dan", citat de CNN.

Scott și Bezos au divorțat după o căsătorie de 25 de ani. Acordul de divorț a făcut-o printre cei mai bogați oameni de pe Pământ, deținând în prezent o avere de 53 miliarde de dolari - potrivit Forbes - după ce a primit un sfert din acțiunile Amazon (AMZN) ale lui Bezos.

Însă, Scott a oferit deja miliarde de dolari ca parte a unui plan de donare a majorității averii sale. În decembrie, de exemplu, ea a donat 4,2 miliarde de dolari către 384 de organizații. Într-o declarație pe site-ul Giving Pledge, Scott a spus că planurile sale filantropice nu s-au schimbat.

"Abordarea mea asupra filantropiei va continua să fie una atentă. Va fi nevoie de timp, efort și grijă. Dar nu voi aștepta. Și voi continua  să donez tot, până când seiful va fi gol", a spus ea. Jewett a indicat că intenționează să o susţină. El a spus că intenționează să doneze şi el majoritatea averii sale. "Am fost profesor pentru majoritatea vieții mele, precum și un student recunoscător pentru generozitatea celor din jur", a spus el în postarea Giving Pledge. "Asta a însemnat să fac tot posibilul să le urmez exemplul, prin transmiterea resurselor de tot felul - de la timp, la energie, la bunuri materiale, atunci când le-am avut de dat"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » MacKenzie Scott s-a recăsătorit cu un profesor de școală. Miliardara, fosta soţie a lui Jeff Bezos, a jurat să-şi doneze toată averea