Antena Meniu Search
x

Video Tot mai multe critici la adresa lui Macron. După protestele față de reforma pensiilor, Trump în acuză că e prea blând cu China

Emmanuel Macron nu scapă de proteste nici în afara ţării. Mai mulţi francezi, nemulţumiţi de reforma pensiilor, i-au stricat vizita istorică pe care o face în Olanda. L-au huiduit la toate evenimentele publice la care a apărut. Critici vin şi de la fostul preşedinte al Statelor Unite. Donald Trump îl acuză pe Emmanuel Macron că a avut un comportament mult prea prietenos cu preşedintele Chinei. 

de Redactia Observator

la 12.04.2023, 22:11

Vezi și

Donald Trump, fost președinte al SUA: "Lumea asta nebună explodează, iar SUA nu au nimic de spus, iar Macron, care e prietenul meu, e acum cu China şi o pupă în ...". 

Reacţia furioasă a lui Trump vine după ce Emmanuel Macron a îndemnat Uniunea Europeană să nu se implice în conflictul dintre China şi Taiwan. Iar fostul preşedinte american nu este singurul supărat pe liderul de la Elysee. P

Probleme în timpul vizitei în Franța

Preşedintele Franţei este zilele acestea într-o vizită de stat în Olanda, doar că protestele de acasă legate de reforma pensiilor, l-au urmărit şi peste graniţe. El a fost huiduit  în timp ce  intra să ţină un discurs la Universitatea din Amsterdam. 

Pe acelaşi subiect

Scenele vin după ce ieri a fost contestat şi în sala de conferinţe a Institutului Nexus din Haga, unde a fost ca îşi prezinte doctrina aspra Europei. 

 Emmanuel Macron, președintele Franței: "Putem crea o nouă doctrină economică, care ne va permite să ne reconciliem creând joburi, finanţând modelul nostru social, gestionând schimbările climatice, fiind mai suverani şi decizând pentru noi înşine." 

Este pentru prima dată în ultimii 23 de ani când un președinte al Franței vizitează regatul Țărilor de Jos. Aşa că, Emmanuel Macron și soția sa au avut parte de o primire fastuoasă. Aseară, Regele Willem-Alexander și Regina Maxima au organizat un dineu în onoarea lor la Palatul Regal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Tot mai multe critici la adresa lui Macron. După protestele față de reforma pensiilor, Trump în acuză că e prea blând cu China