Antena Meniu Search
x

MAE nu a confirmat încă dacă sunt români printre victimele atentatului terorist de la Berlin

Ministerul Afacerilor Externe verifică în continuare dacă printre victimele atentatului terorist de la Berlin se află şi cetăţeni români. Deocamdată nu au fost semnale în acest sens, însă autorităţile urmăresc îndeaproape tragedia. Cu atât mai mult cu cât, acum, de sărbători, capitala Germaniei este vizitată de foarte mulţi turişti, inclusiv români, interesaţi de obiective turistice, shopping şi muzee. Ambasada României în Germania a anunţat că este pregătită să acorde asistenţă consulară celor care au nevoie.

Vezi și

Ministerul Afacerilor Externe verifică în continuare dacă printre victimele atentatului terorist de la Berlin se află şi cetăţeni români. Deocamdată nu au fost semnale în acest sens, însă autorităţile urmăresc îndeaproape tragedia.

Cu atât mai mult cu cât, acum, de sărbători, capitala Germaniei este vizitată de foarte mulţi turişti, inclusiv români, interesaţi de obiective turistice, shopping şi muzee.

Ambasada României în Germania a anunţat că este pregătită să acorde asistenţă consulară celor care au nevoie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » MAE nu a confirmat încă dacă sunt români printre victimele atentatului terorist de la Berlin