Antena Meniu Search
x

Video Mai multe cinematografe au fost redeschise şi au avut încasări record în Statele Unite ale Americii

Americanii au dat startul la distracţie. Cinematografele se redeschid treptat cu încasări record înregistrate de la începutul pandemiei. Doar filmul GODZILLA VS KONG a avut câştiguri de aproape 10 milioane de dolari într-o singură zi. Între timp, parcurile de distracţie din California şi-au deschis porţile de 1 aprilie. Şi n-a fost o păcăleală.

de Redactia Observator

la 02.04.2021, 18:02

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Filmul S.F. Godzilla vs Kong a depăşit orice aşteptare a specialiştilor. Doar în Statele Unite, pelicula a înregistrat încasări de 9,6 milioane de dolari în 24 de ore, chiar dacă este difuzată pe platformele de streaming. La nivel global, a adus câştiguri de aproape 130 de milioane de dolari. Peste 3.000 de cinematografe s-au redeschis în Statele Unite săptămâna aceasta.

Mi-a fost foarte dor de asta. Şi am vrut să fiu aici în seara de redeschirere. Aşa că sunt aici pentru a vedea "Godzilla vs. Kong.'"

Cred că este foarte important şi încântător să văd, din nou, atât de mulţi oameni aici pentru că acum poţi vedea filmul la televizor. Acest lucru transmite un mesaj puternic şi optimist despre viitorul cinematografiei care merge mai departe. 

De 1 aprilie, californienii au primit undă verde la distracţie. Parcurile cu tematică şi-au redeschis porţile cu doar 15% din capacitate. Asta datorită vaccinării în masă şi a numărului de cazuri în scădere. 

Pe acelaşi subiect

Kris Reyes - purtătorul de cuvânt al Santa Cruz Boardwalk: Să vedem întreaga promenadă închisă pentru toată vara în 2020 a fost fără precedent. Pentru cei care lucrează aici şi pentru vizitatorii care iubesc acest loc a fost extrem de trist. Aşa că suntem foarte onoraţi să putem redeschide şi să întâmpinăm vizitatorii în siguranţă.

Am venit aici pentru că am stat închişi în casă pentru o perioadă lungă de timp. Cred că este frumos că au redeschis parcurile, dar tot e puţin riscant. 

Eurovision 2021 se va desfăşura cu o capacitate redusă de public

Şi Europa face paşi spre reluarea evenimentelor. După ce a fost anulată anul trecut, competiţia Eurovision se va desfăşura anul acesta cu public, dar cu o capacitate redusă la jumătate. 

Iar premiile Oscar vor fi decernate pentru prima oară pe continent european. Vor fi organizate ceremonii la Londra şi Paris pentru invitaţii care nu pot ajunge în Statele Unite, din cauza restricţiilor. Acolo, va ajunge şi regizorul român Alexander Nanau. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Mai multe cinematografe au fost redeschise şi au avut încasări record în Statele Unite ale Americii