Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la brațul lui Al Pacino, pe platourile de filmare pentru producția House of Gucci

Mădălina Ghenea a apărut la braţul celebrului Al Pacino, în timpul filmărilor pentru ”House of Gucci”, un film despre asasinarea lui Maurizio Gucci de către fosta sa soție, Patrizia Reggiani.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 02.06.2021, 10:48

Actriţa Mădălina Ghenea face parte din distribuţia producției ”House of Gucci”, sub regia lui Ridley Scott, și interpretează rolul Sophiei Loren.

Scenariul filmului este bazat pe cartea The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed scrisă de Sara Gay Forden. Lady Gaga joacă rolul Patriziei Reggiani, fosta soţie a moştenitorului imperiului, Maurizio Gucci, interpretat de Adam Driver, care a fost ucis în 1995 la comanda ei. 

Producția House of Gucci, bazată pe o poveste reală

House of Gucci spune povestea Patrizia Reggiani (Lady Gaga), fosta soție a lui Maurizio Gucci, care a fost condamnată după ce a angajat un asasin pentru uciderea fostului ei spt, în holul biroului brandului de modă de lux din Milano, pe 27 martie 1995. Crima a avut loc la doar patru ani după ce Gucci a divorțat de Reggiani în urma unei separări prelungite, încă din 1985.

Reggiani a fost arestată doi ani mai târziu și apoi condamnată în 1998 pentru rolul ei în complotul pentru crimă. Ea a fost eliberată din închisoare în octombrie 2016.

Din distribuție mai fac parte Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston și Reeve Carney.

Premiera filmului este planificată pentru 24 noiembrie 2021, anunță The Hollywood Reporter. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la brațul lui Al Pacino, pe platourile de filmare pentru producția House of Gucci