Antena Meniu Search
x

Video Mai multe orașe din SUA se topesc la peste 46 de grade Celsius. 80 de milioane de americani trăiesc în zone sub alertă de caniculă

Un val de căldură deosebit de puternic afectează, în continuare, o mare parte din sudul Statelor Unite, după ce a provocat deja moartea a cel puţin 14 persoane în Texas şi Louisiana.    

de Redactia Observator

la 30.06.2023, 08:55

Vezi și

Temperatura resimţită poate ajunge la 46 de grade în marile oraşe precum Dallas, Houston şi New Orleans. În total, 80 de milioane de americani trăiesc în zone sub alertă de caniculă. Dar şi mai mulţi se află în stare de alertă pentru calitatea aerului: peste o sută de milioane.

Chicago, Detroit sau Washington DC, între cele mai poluate oraşe de pe întreaga planetă

Din cauza fumului incendiilor scăpate de sub control din Canada, Chicago, Detroit sau Washington DC au ajuns acum între cele mai poluate oraşe de pe întreaga planetă.

Localnicilor li se recomandă să rămână în case, cu aerul condiţionat în funcţiune, iar dacă trebuie neapărat să iasă, să poarte măşti la fel ca în timpul pandemiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Mai multe orașe din SUA se topesc la peste 46 de grade Celsius. 80 de milioane de americani trăiesc în zone sub alertă de caniculă