Antena Meniu Search
x

Mai mulţi tineri au fost împuşcaţi în urma unui atac produs în apropierea unui teren de baschet din Miami

Autorităţile din Miami, Statele Unite ale Americii, sunt în alertă maximă după ce, duminică seara, mai mulţi tineri au fost împuşcaţi în apropierea unui teren de baschet.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 04.01.2021, 09:39

Se presupune că doi atacatori au deschis focul asupra grupului de tineri
Opt tineri au fost împuşcaţi în parcul din Miami - Daily Star
  • Opt tineri au fost împuşcaţi în incidentul din Miami.
  • Anchetatorii susţin că doi atacatori au fost implicaţi în incident.

Incidentul s-a petrecut în Little River Park, unde doi bărbaţi înarmaţi s-au apropiat de grupul de opt persoane şi au început să tragă la întâmplare.

Conform Daily Star, şase adulţi şi doi minori au fost loviţi de gloanţe, şapte dintre cele opt victime ajungând în stare gravă la spital.

Una dintre victime, un tânăr de numai 16 ani, a fost transportat la spital cu ajutorul unui elicopter, în timp ce celelalte victime au fost transportate la spital cu ajutorul mai multor ambulanţe.

Poliţiştii fac apel la populaţie să-i ajute cu informaţii pentru prinderea atacatorilor

Deocamdată nu se cunosc foarte multe detalii despre incident, iar poliţiştii fac apel la toţi cei care pot oferi informaţii pentru prinderea cât mai rapidă a atacatorilor.

Alfredo Ramirez, unul dintre liderii echipei de anchetatori, a precizat că "oamenii mei investighează o nouă tragedie în care au fost implicaţi şi minori. Acest tip de violenţă în care sunt folosite arme de foc trebuie să înceteze".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Mai mulţi tineri au fost împuşcaţi în urma unui atac produs în apropierea unui teren de baschet din Miami