Antena Meniu Search
x

O mamă şi-a abandonat copiii într-o casă, fără apă sau mâncare, timp de 9 zile

O mamă în vârstă de 23 de ani şi-a abandonat cei doi copii, un băieţele de doi ani şi o fetiţă de trei ani, fără apă sau mâncare, timp de nouă zile, pentru a se distra cu iubitul ei.

de Redactia Observator

la 18.04.2019, 09:31

O mamă în vârstă de 23 de ani şi-a abandonat cei doi copii, un băieţele de doi ani şi o fetiţă de trei ani, fără apă sau mâncare, timp de nouă zile, pentru a se distra cu iubitul ei.

Tânăra, care locuieşte în Kiev (Ucraina), a pus la cale un plan, împreună cu iubitul ei, pentru a face rost de bani.

Astfel, cei doi iubiţi i-au abandonat pe copii într-un apartament al groazei, timp de nouă zile, fără apă sau mâncare.

Planul diabolic al mamei era să îi înfometeze pe copii pentru ca apoi să posteze imagini cu ei pe Facebook pentru a cere bani de la oamenii impresionaţi de sărăcia în care trăiesc micuţii.

Pe acelaşi subiect

Din nefericire, băieţelul în vârstă de numai doi ani a murit de foame, în timp ce sora sa a supravieţuit după ce a mâncat tapetul de pe pereţi.

Cei doi copii abandonaţi de mamă au stat 9 zile fără apă sau mâncare

Abandonaţi de mamă în 'apartamentul groazei'

Vladislava Trokhimchuk, mama copiilor, a fost pusă sub acuzare pentru crimă, după ce fiul său de numai doi ani nu a supravieţuit ororilor la care a fost supus.

Potrivit anchetatorilor, urme ale dinţilor micuţilor au fost găsite pe pereţi, semn că aceştia au încercat să mănânce tapetul, dar şi linoleumul de pe podea, notează thesun.co.uk.

Mama copiilor a fost supusă unei expertize psihiatrice, medicii stabilind că ea are discernământ şi poate fi judecată pentru crimă.

Fetiţa, care a supravieţuit celor nouă zile fără apă sau mâncare, a fost transportată de urgenţă la spital, şi-a revenit şi urmează să fie adoptată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » O mamă şi-a abandonat copiii într-o casă, fără apă sau mâncare, timp de 9 zile