Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mama băieţelului împuşcat mortal în drum spre grădiniţă, în SUA, varsă lacrimi amare: "L-au omorât fără niciun motiv. Pierderea este de nedescris"

Lacrimi şi suspine după moartea cumplită a băieţelului de şase ani, ucis sub ochii mamei sale, de un şofer nervos. Incidentul a avut loc pe o autostradă din Orange, California, vineri dimineață, când Joanna Cloonan își conducea fiul, Aiden, la grădiniţă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 24.05.2021, 18:04

Joanna Cloonan deplânge public pierderea fiului ei de 6 ani, Aiden Leos, pentru prima dată de când a fost împușcat și ucis în timpul a ceea ce polițiștii numesc “un atac violent, plin de furie”, pe o stradă din Orange, California.

Durerea familiei, incapabil de transmis în cuvinte

Mama şi-a amintit momentele sfâşietoare, explicând că îşi ducea fiul la grădiniţă în jurul orei 8 dimineaţa, când o maşină marca Volkswagen i-a tăiat calea. În vehicul se afla un șofer de sex feminin și un pasager de sex masculin, a spus ea.

Aiden stătea pe scaunul de copii din partea din spate a pasagerului mașinii, când un glonț a trecut prin portbagaj și l-a lovit.

Pe acelaşi subiect

"În timp ce mă încadram pe bandă am auzit un zgomot puternic și l-am auzit pe fiul meu spunând:"Ow”. Am tras mașina pe dreapta cât de repede am putut şi am văzut că el era împuşcat. Am încercat să-l salvez sunând la 911, dar pierdea mult sânge. Pur și simplu nu merita asta. Nimeni nu merită asta. Nu este în regulă ... Oricine ar fi acești oameni și, din orice motiv au făcut-o, nu este în regulă. Nu ar trebui să se mai întâmple niciodată. Au luat viaţa fiului meu. Era bun şi minunat şi preţios şi ei l-au omorât fără niciun motiv. Vreau să-i găsesc şi vreau ca dreptate să fie făcută pentru fiul meu​", a adăugat mama, printre lacrimi.

Joanna, care a spus că s-a străduit să se ridice din pat de la tragedie încoace, din cauza durerii cumplite suferite în urma pierderii fiului ei, a împărtășit și câteva detalii despre personalitatea lui Aiden, potrivit Today.

„Aproape că simțeam că nu era om uneori pentru că era incredibil de amabil și dulce. Vreau ca fiul meu să fie amintit pentru sufletul frumos care a fost. "

Aiden lasă în urmă o mamă, o soră şi un tată mult prea tulburat pentru a putea vorbi public.

"A fost doar o binecuvântare, o binecuvântare pură. Ne-au luat acest lucru, pierderea este de nedescris", a adăugat bunica lui Aiden, Mary Cloonan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Brandon Cloonan, vărul lui Aiden, în vârstă de 10 ani, a vorbit și el cu reporterii.

„Știu că atunci când oamenii mor din cauza vârstei au trăit o viață bună, dar pentru ca cineva să aibă doar 6 ani și cineva special pentru mine să fie ucis de o armă, doar mă doare”, a povestit copilul.

Sora lui Aiden, Alexis Cloonan, și-a amintit momentul sfâșietor pe care mama ei a trebuit să-l înfrunte singură: „Nu știa că a fost tras un foc de armă până când nu l-a auzit pe fratele meu mic spunându-i că îl doare burtica şi atunci a văzut. Îl ţinea în braţe în timp ce el murea. Nici o mamă nu ar trebui să treacă prin asta.”

Poliția solicită șoferilor care se aflau în apropiere la acea vreme sau oricui ar putea avea imagini din bordul maşinii să se prezinte pentru a ajuta la găsirea celui vinovat.

De vineri, membrii comunității s-au unit pentru a-și aminti de Aiden, creând un memorial pe un pasaj de autostradă decorat cu lumânări, animale de pluș, baloane și flori.

„Vreau doar să știe ce au răpit din lume astăzi, ce au luat de la familia mea”, a spus Alexis. „Un copil mic şi fericit. Nu vom mai fi niciodată la fel".

Aiden Leos a murit în brațele mamei sale pe autostrada 55 din Orange vineri dimineață. Un individ care se certase în trafic cu mama lui a scos un pistol şi a tras mai multe focuri de armă spre maşina acesteia. Băiatul a fost lovit de un glonţ şi nu a putut fi salvat deşi alţi şoferi au oprit imediat şi au încercat să-l resusciteze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Mama băieţelului împuşcat mortal în drum spre grădiniţă, în SUA, varsă lacrimi amare: "L-au omorât fără niciun motiv. Pierderea este de nedescris"