Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mamă la bătrâneţe! După un tratament de fertilizare de doi ani, o femeie a născut la 70 de ani

Sunt multe femei care urmează un tratament de fertilizare pentru a da naştere unui copil mult dorit, însă cazul unei femei din India este cu totul aparte.

de Redactia Observator

la 11.05.2016 , 11:25

Sunt multe femei care urmează un tratament de fertilizare pentru a da naştere unui copil mult dorit, însă cazul unei femei din India este cu totul aparte.

Aceasta a născut pentru prima dată la vârsta de 70 de ani, după  tratamente de doi ani într-o clinică specializată în fertilizarea in vitro din nordul statului indian Haryana.

Daljinder Kaur, căsătorită timp de 46 de ani, cu Mohinder Singh Gill (79 de ani0, a declarat că nu se consideră prea bătrână pentru a deveni mamă şi spune că viaţa ei este de acum înainte completă după ce a născut un băieţel sănătos.

Articolul continuă după reclamă

Cei doi soţi spun că îşi pierduseră speranţa de a mai avea un copil. ”Dumnezeu ne-a auzit rugile. Viaţa mea este completă acum. Îmi îngrijesc copilul singură, dar mă simt plină de energie. Soţul meu este şi el foarte atent şi mă ajută cât poate de mult”, a declarat Daljinder Kaur.

Acesta nu este primul caz de sarcină dusă la termen la o astfel de vârstă. O femeie din statul indian Uttar Pradesh a născut gemeni, la vârsta de 72 de ani, în 2008, tot cu ajutorul tehnicilor de fertilizare in vitro.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Luaţi vitamine doar după ce consultaţi un medic?
Observator » Ştiri externe » Mamă la bătrâneţe! După un tratament de fertilizare de doi ani, o femeie a născut la 70 de ani