Antena Meniu Search
x

Mama unui bebeluş găsit mort a fost pusă oficial sub acuzare pentru uciderea acestuia, în Anglia

O femeie de 37 de ani, din Anglia, a fost pusă oficial sub acuzare pentru uciderea bebeluşului ei, la un an de când a fost descoperit trupul neînsufleţit.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 29.03.2021, 13:43

Mama acuzată că şi-a ucis bebeluşul are 37 de ani
Poliţiştii au utilizat inclusiv echipaje canine pentru a descoperi dovezi în legătură cu uciderea bebeluşului - Solent News via Metro Online
  • Trupul neînsufleţit al bebeluşului a fost descoperit în urmă cu un an.

În martie anul trecut, un bărbat care îşi plimba câinele pe o stradă din Heath, Anglia, a descoperit trupul neînsufleţit al unui bebeluş. Trupul micuţului era înfăşurat într-un prosop şi a fost găsit la circa 200 de metri de un club din oraş.

Conform Metro Online, bărbatul a sesizat autorităţile, iar acestea au demarat o anchetă. Încă din start şi-au îndreptat atenţia către mama bebeluşului, identificată drept Silipa Keresi. Femeia a fost iniţial arestat, dar ulterior a fost eliberată pe cauţiune.

După aproximativ un an, perioadă în care au utilizat inclusiv echipaje canine pentru descoperirea de probe şi au intervievat localnicii din zonă bătând de la o uşă la alta, anchetatorii au pus-o oficial sub acuzare pe femeia de 37 de ani şi au arestat-o din nou.

Silipa Keresi este acuzată de comiterea infracţiunii de pruncucidere şi riscă inclusiv să fie condamnată la închisoare pe viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Mama unui bebeluş găsit mort a fost pusă oficial sub acuzare pentru uciderea acestuia, în Anglia