Antena Meniu Search
x

Mămică de doar 26 de ani, de o frumusețe răpitoare, înjunghiată mortal pentru un inel de logodnă

O tânără de doar 26 de ani, mamă a unui bebeluș de o lună, a fost ucisă cu sânge rece în Africa de Sud, după ce un criminal a intrat în casă pentru a-i lua inelul de logodnă. 

O tânără de doar 26 de ani, mamă a unui bebeluș de o lună, a fost ucisă cu sânge rece în Africa de Sud, după ce un criminal a intrat în locuința sa pentru a-i lua inelul de logodnă. 

Femeia a fost atacată brutal cu un cuțit și ucisă în propria casă, în timp ce-și îngrijea fiica de doar patru săptămâni. Kelly Brain, 26 de ani, era în concendiu de maternitate când s-a întâmpla nenorocirea. 

Ucigașul a dat peste bonă, pe care a închis-o în toaletă, după care i-a tăiat de două ori artera tinerei mămici, lăsând-o într-o baltă de sânge. 

La doar câteva minute după atac, soțul femeii, plecat să plătească facturi, a intrat în casă și a auzit țipetele disperate ale dădacei. Bărbatul a reușit să dea de criminal dar, după o luptă scurtă, acesta a reușit să iasă din casă și, sărind gardul de la intrare, a scăpat fără urme. 

Cei doi tineri se logodiseră în noiembrie 2017 și plănuiau să facă nuntă, după nașterea copilei.

Fetița a scăpat cu viață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Mămică de doar 26 de ani, de o frumusețe răpitoare, înjunghiată mortal pentru un inel de logodnă