Antena Meniu Search
x

Video Managerul unui supermarket din SUA a împuşcat fatal şase angajaţi. Ce declaraţii au făcut colegii de muncă după atacul armat

Şase oameni au murit împuşcaţi într-un supermarket din Statele Unite. Atacatorul este chiar managerul de noapte al magazinului. Bărbatul a tras la întâmplare în colegi şi clienţi, după care s-a sinucis. Nimeni nu înţelege de ce a comis aceste crime, pentru că fusese filmat glumind cu câteva ore înainte. Este al doilea masacru care are loc în Statele Unite, în ultimele trei zile. 

de Redactia Observator

la 23.11.2022, 20:03

Vezi și

Scene dramatice au fost filmate aseară în faţa unui supermarket din Chesapeake, în statul Virginia. Era puţin după ora 22, când cei aflaţi în parcarea magazinului au început să audă focuri de armă. Înăuntru, un bărbat, despre care martorii spun că este unul dintre managerii magazinului, a scos arma şi a început să tragă în colegii lui. 

"Tocmai ieşisem din camera de recreere, el a intrat acolo şi a început să împuşte oamenii", a spus angajatul Kevin Harper. După ce şi-a executat angajaţii, atacatorul a intrat în magazin şi a luat la ţintă şi clienţii. 

Nimeni nu îşi explică gestul bărbatului

Mai mulţi martori au auzit împuşcăturile şi au sunat la poliţie. Forţele de ordine au ajuns la supermarket în timp record şi au încercuit clădirea. 

Atacatorul a fost găsit şi el mort în magazin. S-a sinucis înainte să fie capturat. Nimeni nu îşi explică gestul lui, mai ales că înainte cu câteva minute să-şi ucidă colegii de muncă, bărbatul, în vârstă de 31 de ani, apare în imagini zâmbitor, glumind cu ceilalţi angajaţi. Masacrul are loc la doar trei zile după cel dintr-un club din Colorado, în care 5 oameni au murit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Managerul unui supermarket din SUA a împuşcat fatal şase angajaţi. Ce declaraţii au făcut colegii de muncă după atacul armat