Antena Meniu Search
x

Mâncare expirată şi mucegăită la "Gustos şi atât", restaurantul din Rusia care înlocuieşte gigantul McDonald's

Apar primele probleme în restaurantele din Rusia care ţin locul gigantului McDonald's. La câteva săptămâni de la inaugurarea fastuoasă, clienţii acuză restaurantul "Gustos şi atât" că le-a oferit mâncare mucegăită.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 05.07.2022, 16:02

Mâncare expirată şi mucegăită la "Gustos şi atât",
Mâncare expirată şi mucegăită la "Gustos şi atât", - Twitter

Clienţii s-au plâns de mucegaiul pe care l-au găsit pe chiflele burgerilor în mai multe magazine, potrivit unei postări făcute de Ksenia Sobchak, o vedetă de televiziune și una dintre cea mai proeminentă femeie politician a opoziției ruse, scrie Daily Mail.

"Gustos şi atât vinde burgeri cu mucegai”, a postat Sobchak pe canalul său Telegram, adăugând: „Se pare că nu prea respectă standardele McDonald’s, cel puțin în ceea ce privește controlul calității produselor. Astăzi au fost înregistrate cel puțin trei cazuri de burgeri cu chifle mucegăite vândute clienților.

Înlocuitor rusesc pentru gigantul McDonald's

Gigantul american McDonald s-a retras de pe piaţa din Rusia după ce ţara a invadat Ucraina. "Gustos şi atât" reprezintă un test pentru economia rusescă care încercă să se recupereze după sancţiunile impuse de Occident.

Pe acelaşi subiect

Oleg Paroev, directorul executiv al "Gustos şi atât", a declarat că firma intenţionează să redeschidă 200 de restaurante în Rusia în primele săptămâni din iulie şi toate cele 850 până la sfârşitul verii.

Lanţul de fast-food rebranduit va păstra vechiul interior McDonald's, dar va elimina orice referire la vechiul nume, a declarat Paroev.

"Scopul nostru este ca oaspeţii noştri să nu observe o diferenţă nici în ceea ce priveşte calitatea, nici în ceea ce priveşte ambianţa", a declarat Paroev la o conferinţă de presă ce a avut loc în primul restaurant McDonald's deschis în Moscova în 1990.

Paroev a spus că firma va păstra "preţuri accesibile", dar nu a exclus ca acestea să crească uşor pe termen scurt. Alexander Govor, noul proprietar al lanţului, a declarat că firma are 51.000 de angajaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Mâncare expirată şi mucegăită la "Gustos şi atât", restaurantul din Rusia care înlocuieşte gigantul McDonald's