Antena Meniu Search
x

MANIFESTAŢII în Turcia faţă de referendum: Oamenii au strigat ”Hoţ, ucigaş, Erdogan” şi ”Nu tăceţi, strigaţi «nu» preşedinţiei” (VIDEO).

Aproximativ 2.000 de persoane au participat, miercuri, la o manifestaţie organizată în cartierul Besiktas din Istanbul, în semn de protest faţă de referendumul prin care s-au aprobat amendamente la Constituţie dorite de Recep Erdogan.

Mii de persoane cer, la Istanbul, demisia Înaltului Consiliu Electoral care a refuzat să anuleze referendumul contestat

Aproximativ 2.000 de persoane au participat, miercuri, la o manifestaţie organizată în cartierul Besiktas din Istanbul, în semn de protest faţă de referendumul prin care s-au aprobat amendamente la Constituţie dorite de Recep Erdogan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Manifestaţii au cerut demisia Înaltului Consiliu Electoral (YSK), care a refuzat să anuleze consultarea.

Participanţii la manifestaţii strigau miercuri seara ”Hoţ, ucigaş, Erdogan” şi ”Nu tăceţi, strigaţi «nu» preşedinţiei”.

Cel puţin 19 persoane, arestate la Istanbul

Cel puţin 19 persoane au fost reţinute la Istanbul pentru că au folosit rezultatul referendumului în vederea modificării Constituţiei ca ”scuză” pentru a organiza ”demonstraţii neautorizate”, potrivit agenţiei proguvernamentale de presă Anadolu, citată de The Associated Press.

Poliţia din Istanbul a anunţat într-un comunicat, citat de Anadolu, că suspecţii au fost reţinuţi miercuri din cauză că au încercat să provoace tulburări similare demonstraţiilor antiguvernamentale în masă, în întreaga Turcie, în 2013.

Aceste proteste din 2013 au fost provocate de intenţia autorităţilor de a scoate din rădăcini copaci din Parcul Gezi în vederea construirii unui mall.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » MANIFESTAŢII în Turcia faţă de referendum: Oamenii au strigat ”Hoţ, ucigaş, Erdogan” şi ”Nu tăceţi, strigaţi «nu» preşedinţiei” (VIDEO).