Antena Meniu Search
x

Video Marea relaxare pare tot mai aproape. În Liverpool, mii de tineri s-au distrat într-un club, în cadrul unei petreceri-test

Relaxarea pluteşte în aer în tot mai multe ţări. În Marea Britanie, trei mii de oameni au participat la o petrecere-test de redeschidere a cluburilor de noapte. În Ungaria, cei vaccinaţi pot merge din nou la zoo, teatre sau cinematografe, iar peste Ocean, lumea s-a înghesuit la redeschiderea parcului Disneyland din California.

de Redactia Observator

la 02.05.2021, 10:28

Vezi și
  • În Liverpool, mii de tineri s-au distrat într-un club, în cadrul unei petreceri-test

Fără măşti, fără distanţare socială...o petrecere cum nu s-a mai văzut de mai bine de un an la Liverpool şi nu numai. 

''Pare că e ilegal, deşi este permis. Te simţi de parcă faci ceva greşit.''

''E puţin ireal. Este foarte bine să poţi ieşi din nou în club.''

Toţi participanţii au venit cu un test antigen negativ făcut cu puţin timp înainte de petrecere. Au fost testaţi şi la ieşire. Pe 15 mai, tot în Liverpool va avea loc şi un prim concert-test cu 5000 de oameni. Iar Ungaria e mai relaxată. 

Pe acelaşi subiect

Viktor Orban, premierul Ungariei: Redeschidem grădini zoologice, muzee, cinematografe, teatre, săli de fitness şi permitem accesul la evenimente sportive. 

Decizia a fost luată după ce mai bine de 40% din populaţie a primit cel puţin o doză de vaccin. Însă doar cei vaccinaţi şi copiii au acces. La zoo, ziua a început cu entuziasm.

''Era foarte rău să fim închişi în case şi acum că se redeschis locurile, este îmbucurător.''

Şi vecinii de la sud de Dunăre redeschid sezonul turistic pentru cei vaccinaţi, vindecaţi sau testaţi negativ. Măştile rămân obligatorii, însă nu şi pe plajă, unde se păstrează doar distanţarea.

Disneyland şi-a redeschis porţile pentru americani

În Statele Unite, Disneyland şi-a redeschis porţile pentru prima dată în ultimele 13 luni. 

''A fost greu, pentru că acesta este un loc fericit, plin de magie. Când eşti la Disneyland, uiţi de toate problemele şi te bucuri de moment.''

California are acum cea mai mică rată de infectare din Statele Unite. Mai bine de 30% dintre americani au fost deja vaccinaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Marea relaxare pare tot mai aproape. În Liverpool, mii de tineri s-au distrat într-un club, în cadrul unei petreceri-test