Antena Meniu Search
x

Video Altar de flori şi lumânări pentru o româncă în Italia, spulberată pe trecerea de pietoni: "Cristina a murit sub ochii mei"

Altar de flori și lumânări pe strada Esperanto din Verona, în Italia, acolo unde, joi după-amiază, o tânără româncă a fost lovită pe trecerea de pietoni, iar medicii nu au mai putut să o salveze. Cristina Andrieș mergea să își ia fiica de la școală. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.04.2021, 11:45

Vezi și

"Am văzut-o pe Cristina murind sub ochii mei. Nu voi putea să scot vreodată acele imagini din minte. Ce s-a întâmplat este mult prea dureros", a declarat prietena româncei pentru publicația L'Arena.

larena.it

Cristina și-a pierdut viața joi, în urma unui accident în Via dell'Esperanto.

Românca de 39 de traversa strada pe trecerea de pietoni aflată în apropierea școlii Ariosto, de unde urma să își ia fiica de 10 ani de la cursuri, când o mașină Suzuki Swift, condus de un tânăr de 38 de ani, a lovit-o în plin, scrie veronasera.it

Pe acelaşi subiect

La scurt timp, un echipaj de prim-ajutor sosit la faţa locului i-au acordat asistenţă medicală timp de 45 de minute, au stablizat-o pe tânără, apoi au transportat-o în cod roşu la spitalul Borgo Trento, starea tinerei fiind, însă, foarte gravă.

Din păcate, medicii medicii nu au reușit să-i salveze viața, fiind nevoiţi să declare decesul.

Inițial, presa din Italia anunțase că fetița se afla cu mama ei de mână, în momentul accidentului. Ulterior, s-a stabilit că românca era în drum spre școală când s-a produs tragedia.

În septembrie, Cristina ar fi împlinit 40 de ani

Șoferul maşinii implicate în accident, în vârstă de 38 de ani, rezident la Verona, a fost şi el transportat la spital, fiind cercetat acum pentru omor stradal. 

ilgazzettino.it

În septembrie, tânăra mămică româncă ar fi împlinit 40 de ani. 

Altar de flori şi lumânări pentru Cristina

Foarte aproape de trecerea de pietoni unde a fost lovită în plin, oamenii au improvizat un altar în memoria femeii. Au plâns, au aprins lumânări şi au depus flori în semn de omagiu.

"O fetiţă de 10 ani va creşte fără mama ei. Imaginaţi-vă ce tragedie...Ea întotdeauna traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni. Întotdeauna", a mărturisit în lacrimi prietena Cristinei.

larena.it

Accidentul în urma căruia o fetiţă de 10 ani a rămas fără mamă a reaprins furia locuitorilor din zonă. Oamenii spun că drumul respectiv este foarte periculos. Ei spun că le-au cerut de mult timp autorităţilor locale să monteze benzi speciale de încetinire, în special în apropierea şcolii. 

Poliţia face în continuare cercetări pentru a stabili dinamica și cauzele care au dus la producerea accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Altar de flori şi lumânări pentru o româncă în Italia, spulberată pe trecerea de pietoni: "Cristina a murit sub ochii mei"