Video

Tânără româncă spulberată pe stradă, în Italia, sub privirile fiicei. Cristina tocmai ce îşi luase copila de la şcoală

De Veronica Micu.
Publicat: 23.04.2021, 12:33.
Actualizat: 23.04.2021, 12:50

Tragedie în Italia, la Verona, joi după-amiază. O tânără româncă a murit la spital, la scurt timp după ce a fost lovită de o maşină, în timp ce traversa strada cu fiica ei de mână.

Tânără româncă spulberată pe stradă, în Italia, sub privirile fiicei. Cristina tocmai ce îşi luase copila de la şcoală

Accidentul a avut loc în jurul orei 15.30, pe via dell'Esperanto, în sudul Veronei.

Cristina Andreis, de 39 de ani, a fost spulberată de un Suzuki Swift, în timp ce se întorcea acasă de la școală cu fiica sa de mână.

captura video

Citește și:

Potrivit publicaţiei Il Gazzettino, tragedia a avut loc în apropierea unei treceri de pietoni, iar şoferul a oprit după impact. La scurt timp, un echipaj de prim-ajutor sosit la faţa locului i-au acordat asistenţă medicală timp de 45 de minute, au stablizat-o pe tânără, apoi au transportat-o în cod roşu la spitalul Borgo Trento, starea tinerei fiind, însă, foarte gravă.

ilgazzettino.it

Din păcate, românca a murit în braţele medicilor.

În septembrie, Cristina ar fi împlinit 40 de ani

Șoferul maşinii implicate în accident, în vârstă de 38 de ani, rezident la Verona, a fost şi el transportat la spital, fiind cercetat acum pentru omor stradal. Poliţia face în continuare cercetări pentru a stabili dinamica și cauzele care au dus la producerea accidentului.

În septembrie, tânăra mămică ar fi împlinit 40 de ani. Din fericire, fiica ei a scăpat teafără din accident.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.